Tijdens de laatste Shopping Queens-week geven 4 classy dames het beste van zichzelf

Tijdens de laatste Shopping Queens-week geven 4 classy dames het beste van zichzelf

 

Stijlvol, zelfverzekerd en geroutineerd in het shoppen. Fashionista’s Kelly (34), Wendy (39), Nancy (46) en Zohra (34) nemen deze week de strijdbijl op. Wie de beste outfit scoort, neemt het kroontje én de hoofdprijs mee naar huis. En dat houden de dames sterk in het achterhoofd.

Uberstylist Jani heeft voor hen de gepaste opdracht. De dames mogen in Leuven een outfit shoppen voor een dreamdate met de ideale man. Ik ga met mijn man op dreamdate. Als je perfectie hebt, dan moet je het niet ver zoeken.” zegt Nancy. De andere dames zijn single en denken eerder aan een bekende Vlaming, aan Leonardo DiCaprio of misschien toch Richard Gere. Spelen ze het fair of steekt jaloezie de kop op? Eén ding is zeker: “Een echte queen staat met alles!”

Kelly

Imagostyliste Kelly (34) uit Aalst heeft het hart op de tong. She loves it or she hates it. Naast haar grote kleerkast vormt ook haar bed een onderdeel van de dressing. Kelly zou graag een battle aangaan met Jani want ze is ervan overtuigd dat ze hem zeker kan vervangen.

Wendy

Wendy (39) komt uit Alsemberg. Ze is een fashionista in hart en nieren. Het verbaast dan ook niemand dat ze werkt voor de Belgische modefederatie. Zij maakt de shopping-uitdaging nog groter door alleen Belgische merken te kopen. Haar Jane-Fonda-haardos is het handelsmerk van Wendy. 

Nancy

Nancy (46) woont in Roeselare. Samen met haar man heeft ze een klein- en groothandel in gevechtssportartikelen. Haar motto is: ‘I’m no lady, I’m a champ’. De grootte van haar dressing is er eentje om jaloers op te zijn. Ze is er zelfs van overtuigd dat haar dressing groter is dan die van Astrid Bryan. Het shoppen van Nancy zal niet zonder slag of stoot verlopen, want ze raakt snel in paniek. 

Zohra

Glitter en glamour staan centraal in het leven van de 34-jarige Zohra uit Gent. Ze doet modellenwerk en showt graag de kroontjes die ze won tijdens missverkiezingen. Het kroontje van Shopping Queen zou ze met veel plezier toevoegen aan haar collectie. 

Shopping Queens, van dinsdag tot en met vrijdag om 20u35 op VIJF.