TV-gids

06.40

Emily Owens M.D.

Emily, Will en Cassandra zijn allemaal in de running om de nieuwe onderzoeksassistent van Bandari te worden.

08.25

Revenge

Tijdens hun bittere echtscheidingsprocedure vechten Conrad en Victoria om de voogdij van Charlotte. Een onwelkome gast verandert Daniels intieme verjaardagsfeest in een nachtmerrie. En Emily ziet hoe haar ultieme plan in duigen valt.

Laatste video's

Revenge is terug
09.05

Revenge

Emily zet haar zinnen op een nieuw doelwit wanneer een beroemde schrijver terugkeert naar de Hamptons. Conrad speelt vuil spel door Daniel te betrekken bij de echtscheiding. Jack stelt zich eindelijk open voor Amanda. Een verbazende onthulling heeft grote consequenties voor Emily en de familie Grayson.

Laatste video's

Revenge is terug
10.20

My Strange Addiction

Allison is 19 en eet al zes jaar lang rubberen banden. Ze peuzelt maandelijks al snel 7 kg op.

10.50

My Strange Addiction

The Lamb/Eats Deodorant

11.50

Remodeled

Modellenexpert Paul Fisher heeft enkele kleine modellenbureaus samengevoegd tot één bedrijf: The Network. In deze televisieserie gaat hij op zoek naar nieuw talent voor zijn modellenbureau. Lukt het hem de topmodellen van de toekomst te vinden?

13.00

Borderline Murder

De mysterieuze verdwijning van haar zus brengt Abby naar Texas om naar haar te zoeken. Het spoor leidt naar een groezelige plastische chirurgie-kliniek over de grens in Mexico. Het blijkt dat de service nogal onder de maat is en sommige patiënten een behandeling niet overleven.

15.15

Jane by Design

The Surprise

16.10

The Carrie Diaries

Dorrit is spoorloos en Carrie uit haar frustraties op Sebastian...

17.05

The Vampire Diaries

Never Let Me Go

Laatste video's

The Salvatore brothers are back
18.00

Duivelse Vrouwen

Compilatieaflevering van de beste, mooiste, ontroerendste en grappigste momenten van het afgelopen seizoen van Duivelse Vrouwen.

18.45

The Clique

Nadat Claire Lyons verhuisd is naar een welgestelde buurt ontdekt ze al snel dat aanpassen een stuk moeilijker gaat dan ze had gehoopt. Ze is zelf geen rijk meisje met merkkleding of dure handtassen, maar alle andere meisjes op haar nieuwe prestigieuze privéschool zijn dat helaas wel. Claire logeert met haar familie in het gastenverblijf op het enorme familielandgoed van Massie Block, het populairste meisje van de school. Massie is aanvoerster van The Pretty Committee, een kliekje meiden dat van plan is om Claire het leven flink zuur te maken.

20.30

Cocktail

Brian Flanagan (Tom Cruise) is jong, dynamisch en wil wat bereiken in het leven. Hij heeft net zijn legerdienst beëindigd en droomt ervan een baan te vinden die hem razendsnel rijk en populair zal maken. De realiteit in New York leert hem echter gauw dat de jobs niet voor het rapen liggen en Brian aanvaardt dan maar schoorvoetend een baantje als barman. Intussen hoopt hij ook een diploma te kunnen behalen. Zijn dubbele leven blijkt onhoudbaar te zijn. Met de deskundige hulp van de rijpere Doug, een doorwinterde barman die alle knepen van het vak kent, begint Brian stilaan genoegen te scheppen in zijn nieuwe bezigheid. Niet alleen leert hij dat hij als barman een extra duit kan verdienen, maar bovendien kan hij de knapste meisjes krijgen die hij maar wil. Het leven lijkt hem eindelijk toe te lachen...

22.35

Mystery Diagnosis

Tanya Angus kampt al sinds haar tienertijd met hoofdpijn, een ongewone groeispurt, pijn in haar handen, voeten en rug en met een ietwat groter gezicht....

23.35

Final Witness

De jonge en gezonde agent Glenn Turner sterft plots een natuurlijke dood. Zijn weduwe Lynn hertrouwt niet zo lang na zijn dood. Maar wanneer ook hij plots komt te overlijden , wordt getwijfeld aan de doodsoorzaak van haar beide mannen....