TV-gids

07.15

Body of Proof

Megan en Tommy onderzoeken de dood van een moordenaar die zopas werd vrijgelaten. Ze gaan eerst na of de man van de vrouw die hij vermoord had er iets mee te maken heeft...

Laatste video's

Body of Proof: Eye For An Eye
Body of Proof: Lost Souls
Body of Proof: Abducted, Prt 1
Body of Proof: Going Viral, Prt 2
09.00

Liza Marklund

Tijdens het jaarlijkse Nobelprijsdiner wordt de winnaar van de Nobelprijs voor Geneeskunde neergeschoten. Er vallen meerdere schoten en in een oogwenk verandert de Stockholm City Hall van feestelijke ambiance tot een ruimte vol paniek en chaos. De partner van de prijswinnaar blijkt in het hart te zijn geraakt en overlijdt ter plaatse. Misdaadjournaliste Annika Bengtzon is als genodigde ooggetuige van het hele spektakel. Hoewel Annika als getuige in het moordonderzoek een spreekverbod krijgt opgelegd, kan ze het toch niet laten zich in de zaak te verdiepen. Steeds weer leiden de sporen terug naar de briljante wetenschapper Alfred Nobel.

Laatste video's

Vrijdag in Liza Marklund
Vrijdag in Liza Marklund
Vrijdag in Liza Marklund
Vrijdag in Liza Marklund
11.00

America's Next Top Model

Geen omschrijving.

12.15

The Vampire Diaries

Wanneer Stefan en Elena ontsnappen, komen ze op een afgelegen locatie terecht. Stefan praat filosofisch met Elena over haar relatie met Damon. Nadat hun plan om de dopplegangers te beschermen verkeerd uitpakt, besluiten Liv en Luke om een gevaarlijke nieuwe strategie te gebruiken.

13.20

Marry me

Rae Carter is een voormalige artieste die nu werkt als maatschappelijk werkster en die altijd al geloofd heeft in de prins op het witte paard. Maar wanneer haar jarenlange relatie met haar vriend, Adam, wordt stopgezet, verliest ze de hoop op een romantisch einde. Maar ondanks al haar twijfels gaat Rae op date met de knappe Luke en al snel wordt ze halsoverkop verliefd op hem. Het gevoel is wederzijds want niet lang daarna vraagt Luke haar ten huwelijk. Maar net op dat moment komt Adam opnieuw in haar leven en hij smeekt Rae om met hem te trouwen.

15.20

One Tree Hill

Geen omschrijving.

16.10

Gossip Girl

Chuck, Nate, Blair, Serena en Lola werken samen om te achterhalen wat het geheim van Diana en Jack is.

16.55

Gossip Girl

Serena doet zich op een belangrijke vergadering voor als Blair. Ivy en Lola helpen Chuck.

17.50

8 Simple rules for dating my teenage daughter

Bridget is vastberaden om het tennisteam van haar school te vervoegen nu zee en oogje heeft op tenniscoach Scott. Haar adoratie verandert snel in irritatie wanneer ze te weten komt dat Scott verliefd is op haar moeder. Kerry en Rory stellen zich vragen bij de stoere oorlogsverhalen van hun grootvader.

18.20

8 Simple rules for dating my teenage daughter

Iedereen in het Hennessy gezin heeft zo zijn redenen om de telefoon nauwlettend in de gaten te houden. Iedereen wil zijn geheimpjes bewaren. Cate is bang dat de kinderen te weten zullen komen dat tenniscoach Scott haar mee uit eten wil nemen. Rory wil niet dat de rest van het gezin weet dat hij op school gepest wordt. Bridget en Kerry hebben een vals paspoort gebruikt om in een discotheek binnen te geraken en Bridget heeft haar telefoonnummer gegeven aan een leuke jongen die ze daar ontmoet heeft, maar die blijkt politieagent te zijn.

18.50

Virgin Territory

Virgin Territory volgt de levens van 15 jongeren die zich begeven in de lastige wereld der maagdelijkheid, rommelige liefdeslevens, genante gespekken met ouders en de druk om toe te geven aan de verleidingen

19.45

Tienermoeders

Hoewel Bo hoogzwanger is, gaat ze toch mee op schoolreis naar de Ardennen. Het hele gezin is ongerust, en dat is niet helemaal onterecht... Vandaag neemt Shirly haar kindje Gianny mee naar school want haar klas krijgt les over babyverzorging. Wanneer Dorien thuiskomt van het ziekenhuis krijgt ze plots haar eerste weeën...

20.35

Closer

Geen omschrijving.

22.35

Mystery Diagnosis

Tijdens haar vakantie krijgt Lindsay last van een afschuwelijke, levensbedreigende uitslag. Ryans lichaamsfuncties geven het één voor één op.

23.30

Getrouwd met een misdadiger

Margo Bennett werkte voor de FBI in Atlanta toen ze Gene Bennett leerde kennen, een undercover agent. Toen Gene de FBI bleek op te lichten, gaf Margo Gene aan en vroeg ze de scheiding aan. Gene ging de gevangenis in en was van plan Margo te vermoorden. Maar zij was hierop voorbereid..

00.00

Jo Frost: Extreme Parental Guidance

Jo bindt de strijd aan met eten, het meest voorkomende opvoedprobleem bij ouders. In Nottingham ontmoet ze een familie wiens zoon Rio enkel brood en boter eet. Dat heeft een impact op zijn gezondheid, fysiek en mentaal...