TV-gids

05.35

8 Simple rules for dating my teenage daughter

Cate wordt gek van haar huisgenoten die steeds beslag op haar leggen en nooit rekening met haar gevoelens houden. Ze besluit zich af te zonderen en op die manier tijd voor zichzelf te nemen. Ze stuurt een e-mailtje naar haar oude schoolvlam Matt. Ze wil wel eens weten hoe die het nu stelt. Ze is dan ook erg verrast wanneer Matt plots opduikt en haar mee wil nemen om samen wat plezier te beleven. Maar is Matt wel echt zoals hij zich voordoet?

06.00

8 Simple rules for dating my teenage daughter

Cate en CJ ontdekken dat Kerry opnieuw aan het e-mailen is met Bruno, de jongen met wie ze een flirt had in Europa. Ze proberen in te breken in Kerry's computer om meer over hun conversaties te weten te komen. Wat ze niet weten is dat Bruno zich in huis bevindt en verscholen zit op zolder! Bridget probeert haar zus op andere ideeën te brengen. Jim ontdekt dat Rory er clandestiene gokspelletjes op nahoudt!

06.20

8 Simple rules for dating my teenage daughter

Cate bemoeit zich met Kerry's volleybalwedstrijden en dat heeft niet zo'n gunstig effect. CJ heeft een oogje op Kerry's volleybalcoach. Bridget is van streek want één van haar vriendinnen begint uit te gaan met haar ex-vriendje.

06.40

8 Simple rules for dating my teenage daughter

Cate valt in slaap terwijl ze naar de film Freaky Friday aan het kijken is. Wanneer ze wakker wordt, lijkt alles erop te wijzen dat ook zij en Bridget van lichaam verwisseld zijn.

08.05

8 Simple Rules

C.J. ontdekt dat Cate misschien een relatie wil beginnen met Directeur Gibb en vertelt dat aan Bridget. Cate neemt wraak en laat C.J. op 'Ditch Day' tijdens de strafstudie op de leerlingen passen. C.J. geeft strafstudie aan Bridget, die op die manier zelf niet meer de 'Ditch Day'-grap kan uithalen. Daarom ovetuigt ze Kerry en Rory om de mascotte van de andere school te stelen.

08.25

8 Simple Rules

Gibb en Cate vallen in slaap terwijl ze naar een film kijken. De familie komt op dat moment thuis en vermoeden dat die twee een relatie hebben. Intussen worden Bridget, Kerry, Rory en C.J. verplicht om te gaan vissen met Jim om wat tijd te spenderen met hun grootvader. Wat zij niet weten is dat Jim liever alleen zou zijn.

08.50

Virgin Territory

Geen omschrijving.

10.05

Mystery Diagnosis

Een moeder haast zich naar het ziekenhuis als haar peuter niet meer kan staan of lopen. Een hardloper heeft geen gevoel meer in zijn voeten; de volgende dag is het erger geworden.

11.20

Revenge

Emily loopt groot gevaar wanneer Victoria een familiereünie voor haar wil organiseren, zonder zich daarbij te bekommeren om wie hiervan de dupe gaat worden.

12.20

It could happen to you

Geen omschrijving.

14.40

2 Broke Girls

Max is een cynische serveerster in New York en krijgt Caroline als nieuwe collega. Caroline is een aan lager wal geraakte rijkeluisdochter en mag intrekken bij Max, samen met haar paard Chestnut. Samen beslissen de meisjes zelfgemaakte cupcakes te verkopen en willen op die manier 250.000 dollar bij elkaar verdienen. Aan het eind van elke aflevering verschijnt het al gespaarde bedrag van de twee.

15.05

2 Broke Girls

De meisjes zijn vrijwillig proefkonijn om een nieuw medicijn te testen, in een poging om zo geld in te zamelen voor Carolines vader.

15.30

Ringer

Geen omschrijving.

16.20

Beauty and the Beast

De huwelijksdag van Cat en Vincent komt dichtbij. Cat is heel erg bezorgd en JT en Tess proberen haar aandacht te richten op haar grote dag.

17.15

Family Gathering

Geen omschrijving.

19.05

De Modepolitie 2.0

Geen omschrijving.

20.00

Summerproof

Geen omschrijving.

Laatste video's

Zusjes Coorevits kijken uit naar Be You (tiful)
SOS donshaartjes
Getest: flyboarden
De Lau openhartig
20.35

Jesse Stone: Thin Ice

Geen omschrijving.

22.20

Dallas

Geen omschrijving.

Laatste video's

In Dallas wordt wraak tastbaar
Dallas komt terug
23.10

Dallas

Bobby en Sue Ellen vormen een nieuw verbond om de familie te beschermen. Elena wordt tot het uiterste gedreven wanneer ze het echte bedrog van Nicolas ontdekt.

Laatste video's

In Dallas wordt wraak tastbaar
Dallas komt terug