TV-Gids

0730
20 min

8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter

Bridget is in de wolken wanneer ze hoort dat er een plekje is vrijgekomen in het cheerleaderteam. Ze wil dolgraag meedoen aan de selecties en dat ondanks de kritiek van haar zus. Kerry vindt dat alle cheerleaders leeghoofden zijn en dat ze niets moeten kunnen om in het team te zitten. Bridget laat zich echter niet van haar plannen afhouden en is vastberaden om de selecties te winnen. Intussen probeert Paul zijn zoon Rory weg te houden van de computer- en videospelletjes waarmee hij het grootste deel van zijn tijd doorbrengt.

0750
60 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

0850
25 min

Maxwell en C.C. zijn door de acteur, die in hun nieuwe musical de hoofdrol zou spelen, in de steek gelaten. Fran stelt voor om de rol aan Niles te geven. Ze heeft namelijk ontdekt dat de butler ongekende zangtalenten heeft. Schoorvoetend geeft Maxwell toe. Niles maakt onmiddelijk gebruik van zijn nieuwe status als superster en laat zich door zijn producer in de watten leggen. Vooral C.C. moet de grillen van de nieuwe ster in spé knarsetandend ondergaan.

0915
25 min

Op Maggies school wordt een kuswedstrijd georganiseerd. De winnares mag de cover sieren van het nieuwe album van de country-ster Billy Ray Cyrus. Maggie zou dolgraag winnen, maar vreest dat ze tegen haar populaire klasgenote Kirsten Hamilton geen schijn van kans maakt. Ze vindt in Fran echter een ideale bondgenote. Beiden proberen ze de gedoodverfde winnares uit te schakelen. Maxwell daarentegen is minder opgetogen over de plannen van zijn dochter...

0940
40 min

Victoria doet haar best om Emily een onvergetelijke bridal shower te bezorgen. Daniel begint steeds afstandelijker te worden en Emily besluit hier op haar eigen manier iets aan te doen

1020
30 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1050
40 min

How to look good naked

Stylist Gok Wan helpt moeder en dochter, Margaret en Maria uit Derbyshire, respectievelijk 62 en 39 jaar oud. Ze hebben allebei een bijzonder laag zelfvertrouwen, en roepen de hulp van Gok Wan in. Ze willen namelijk niet dat dit familietrekje doorgegeven wordt aan de twee jonge dochters van Maria.

1130
35 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1205
45 min

Vier handen op één buik

Kimberly is in verwachting van een zoon. Aan Birgit Schuurman de schone taak om deze achttienjarige tiener meer structuur te geven en te begeleiden in het moederschap.

1250
15 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1305
95 min

Analyze That

Maffiabaas Paul Vitti zit veilig opgesloten in de New Yorkse Sing Sing gevangenis. Daar zingt hij uit volle borst songs uit West Side Story. Zijn abnormale gedrag doet de FBI besluiten dat Vitti rijp is voor het gekkenhuis. Een alternatief is hem opnieuw onder de hoede van zijn therapeut Ben Sobel te plaatsen. Dit keer wil Vitti op het rechte pad blijven, met een eerlijk baantje. Althans, dat beweert hij. Maar kan de gestresste psychiater, die ook nog zijn eigen dagelijkse problemen heeft, wel een tweede overdosis Vitti aan? En waarom blijft die sinistere Lou, alias de Moersleutel, steeds weer opduiken?

1440
30 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1510
50 min

Spoor 18

Geen omschrijving.

1600
45 min

Life Unexpected

Geen omschrijving.

1645
45 min

Catherine en Vincent openen de zoektocht naar een mysterieus beest en proberen intussen hun agenda's voor elkaar te verborgen houden in een slim kat- en muisspel.

1730
95 min

A Nanny for Christmas

Geen omschrijving.

1905
55 min

Invasion of the Christmas Lights

Voor de mensen in deze kerstspecial vormt Kerstmis het hoogtepunt van het jaar. Ze verlichten hun huizen en tuinen en spenderen hier veel geld aan. Maar niet iedereen is even blij met kerstmuziek en dito verlichting in de straat. Andrew heeft 32 bewakingscamera's geinstalleerd om vandalisme en boze buren tegen te gaan en Chris gaf al tienduizenden dollars uit aan gerechtskosten. Vruchteloos zo blijkt, hij mag zijn kerstmuziekinstallatie niet langer afspelen...

2000
100 min

On Strike for Christmas

Geen omschrijving.

2140
55 min

Straffe Verhalen: Kerstobsessie

Vier verzamelaars worden gevolgd met een bijzonder voorliefde voor kerstdecoratie. De kerstfanaten onthullen hoeveel geld, tijd en energie ze al in hun obsessie hebben geïnvesteerd. Van een man die zijn hele domein met een miljoen kerstlichtjes wil verlicht zien, tot een dame met 120 versierde kerstbomen, de mensen in deze special gaan tot het uiterste om de kerstsfeer in hun huis te brengen.

2235
25 min

Extreme Couponing

Missy uit Florida probeert om meer dan 50 dollar te besparen door bonnen te gebruiken. In Missouri plant Amy 400 dollar aan aankopen voor maar 10 dollar.

2300
25 min

Extreem Gierig

Victoria en haar vriend Steve gaan samenwonen, op proef. Want het is nog amar de vraag of hij om kan met haar geldsparende gewoontes. Victoria trekt bijvoorbeeld nooit door...

2325
45 min

Final Witness

Donnah Winger had alles wat ze wilde: de perfecte man, perfecte job en na jaren vol engelengeduld: de perfecte baby. Tot Donnah dood wordt teruggevonden in haar keuken...

0010
-935 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.