TV-Gids

0640
40 min

Scandal

Mellie dreigt ermee de ontrouw van Fitz naar buiten te brengen. De President denkt echter dat ze bluft. Het team van Olivia ontdekt dat het Charlie was die Huck aanviel...

0720
60 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

0820
25 min

Chandler en Joey kunnen Rachel overtuigen om een punt te zetten achter haar job als serveerster. Rachel wil haar droom om voor een modeontwerper te werken waarmaken, maar ze is onzeker over haar kansen. Intussen breekt een meisje door toedoen van Ross haar been terwijl ze koekjes verkoopt. Ross besluit om haar taak over te nemen. Hij probeert zoveel mogelijk koekjes aan de man te brengen. Door zijn sluwe verkoopstechnieken brengt hij Monica op het slechte pad...

0845
20 min

Rachel ontmoet de knappe Mark en krijgt door zijn toedoen een job in de modewereld. Ross vreest dat Mark er alleen op uit is een afspraakje met Rachel te versieren. Chandler kan zich absoluut niet meer herinneren welke zus van Joey hij gekust heeft nadat hij dronken werd op een verjaardagsfeestje. En Phoebe voelt zich aangetrokken door de lawaaierige, maar charmante bovenbuur van Monica en Rachel...

0905
45 min

Nolan voelt zich als herboren en gooit een luxueuze housewarming. Maar een ongenodigde gast gooit roet in het eten. De slechte gezondheid van Conrad zorgt er voor dat hij zijn zonden overdenkt.

0950
25 min

Geen omschrijving.

1015
30 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1045
50 min

How to look good naked

Geen omschrijving.

1135
30 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1205
25 min

Geen omschrijving.

1230
45 min

Cheer Perfection

Alisha selecteert vijf cheerleaders die in Chicago mogen deelnemen aan de wedstrijden voor duo`s en trio`s. Ze hebben een week om te trainen, maar twee meiden hebben het zwaar.

1315
15 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1330
90 min

A Very Merry Daughter of the Bride

Geen omschrijving.

1500
30 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1530
25 min

Geen omschrijving.

1555
35 min

Spoor 18

Geen omschrijving.

1630
45 min

Shedding for the Wedding

Deze week kiezen de vijf overgebleven koppels hun uitnodigingen en tafelinrichting. Ze krijgen de hulp van weddingplanner Brian Worley.

1715
50 min

Het is de sterfdag van Cats moeder en ze vraagt Gabe om de herdenking bij te wonen. Dit maakt Vincent erg jaloers. Dan komt Cat erachter dat haar moeder nog in leven zou kunnen zijn.

1805
50 min

I Used To Be Fat

Als Marci na jaren van thuisonderwijs naar de unief vertrekt, ontdekt ze dat de luxe van haar eigen vertrouwde leven niet meer voldoende is. Ze wil een nieuw leven ontdekken, met nieuwe vrienden en nieuwe kleren, maar eerst moet ze de strijd aangaan met haar grootste vijand: zichzelf. Zal Justin, haar bootcamptrainer, erin slagen om haar met haar onzekerheid te leren omgaan?

1855
30 min

My Crazy Obsession

Janet verzamelt al 30 jaar alles van beroemde muizen en heeft een wereldrecord met haar collectie gevestigd. Tamis is al 20 jaar bezeten van pruiken en heeft er meer dan 2000.

1925
30 min

My Strange Addiction

April is een buikspreekster en oefent meer dan 12 uur per dag. Haar verloofde maakt zich zorgen over haar verslaving, maar zij ziet het probleem niet. Debbie is een weduwe die allergisch is aan katten, maar toch 12 katten onder haar hoede neemt...

1955
40 min

Waargebeurd: Alles uit Liefde

Wanneer An en Hans na anderhalf jaar besluiten om samen te gaan wonen, blijken hun zoon en dochter daar niet voor te vinden te zijn. Ze proberen alles om het stel uit elkaar te drijven, met succes, maar echte liefde laat zich niet zomaar temmen...

2035
45 min

Het mag een maatje meer zijn voor Franklin. Het mag zelfs meerdere maatjes meer zijn voor hem. Franklin is een 46-jarige account manager. Praatjes maken kan hij dus wel, zich goed kleden is een ander paar mouwen. Franklin is een zeer tengere man van 1.80m maar hij kleedt zich liefst in outfits die meerdere maten te groot zijn. Laurence, zijn verloofde, zou hem erg graag in een small zien maar dat is gerekend buiten de wil van haar ventje die liever kiest voor een tentje. "Franklin heeft altijd maar één stijl: een jeansbroek, een hemd en een vest. En dan altijd vijf maten te groot." De 40-jarige kokkin roept maar al te graag de hulp in van Jani om haar man onder handen te laten nemen, maar zelf kan ze ook wel wat hulp gebruiken. Franklin vindt dat zijn vrouwtje zich kleedt als "een bomma, veel te klassiek." Hij zou zijn Laurence liever wat sexyer gekleed zien. "Laurence komt uit een gezin van boeren. En daar was het de gewoonte om zich zo grijs en zo onopvallend mogelijk te kleden." En wanneer Jani arriveert, ontdekt hij dat het koppel er vreemde strategiëen op nahoudt..Laurence heeft een systeem uitgedokterd om orde te krijgen in de kleerkast van haar verloofde en Franklin weet al precies welke tactiek hij gaat gebruiken om tijdens de shopping zo snel mogelijk de juiste outfit voor zijn Laurence te vinden. Hopelijk kan Jani het koppel overtuigen van zijn eigen plannen!

2120
65 min

Tom en Eva leren elkaar kennen in 2006 in de toneelschool van Vilvoorde. Het dolverliefde koppel besluit om te gaan samen wonen in Machelen (Vlaams-Brabant) en een eerste baby (Nel) op de wereld te zetten. Wanneer baby nummer twee onderweg is, verhuizen ze van een appartement naar een voormalige, gerenoveerde arbeiderswoning. Het is een bescheiden huis, maar wel hun droomhuis. Ze wijzigen nauwelijks iets aan de inrichting en zijn er perfect gelukkig. Zo gelukkig zelfs, dat er alweer een baby nummer drie (Aster) bijkomt. En wanneer er geoefend wordt voor nummertje vier, zijn er niet genoeg kinderkamers meer. Het gezin koopt noodgedwongen een ruimere woning, met grotere tuin in Tielt-Winge en verhuist meteen. Het geliefde huis in Machelen blijft eenzaam achter en blijkt plots een blok aan hun been. Er daagt vijftien maanden lang geen enkele koper op! Het gebrek aan afwerking is de boosdoener. Nochtans heeft dit Tom en Eva zelf nooit gestoord. Tom is een fantastische vader, maar niet meteen een handyman. Eva is een geweldige moeder, maar - naar eigen zeggen- voortdurend zwanger en dus niet echt in staat om klusjes op te knappen in huis. Trouwens, ze doen veel liever leuke dingen samen met de kinderen. Het breekt hen nu zuur op, want een afbetaling op de nieuwe woning in Tielt-Winge gecombineerd met het onderhouden van een leegstaand huis in Machelen, weegt door op het gezinsbudget. Het water staat hen aan de lippen, nu de geboorte van de nieuwe baby nakend is. Michèle moet de grote middelen inzetten, om de woning in sneltreinvaart verkocht te krijgen. Het resultaat is waarschijnlijk een van haar meest indrukwekkende realisaties ooit.

2225
55 min

Straffe Verhalen: Autopsy

Het plotselinge en tragische overlijden van wereldster Whitney Houston zorgde over de hele wereld voor veel verdriet, speculatie en ongeloof. Deze documentaire geeft weer wat er mogelijk is gebeurd in de periode voor het overlijden van de actrice en zangeres. Dit op basis van het autopsierapport en verklaringen van getuigen.

2320
50 min

Extreme Verzamelwoede

Een dame met een longziekte vreest dat haar verzamelwoede een nefast effect heeft op haar gezondheid...

0010
20 min

Paranormal Home Inspectors

Het team onderzoekt vreemde gebeurtenissen op de boerderij van een familie...

0030
-970 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.