TV-gids

05.40

Gossip Girl

Chuck, Nate, Blair, Serena en Lola werken samen om te achterhalen wat het geheim van Diana en Jack is.

06.20

Gossip Girl

Serena doet zich op een belangrijke vergadering voor als Blair. Ivy en Lola helpen Chuck.

08.05

8 Simple rules for dating my teenage daughter

Bridget is vastberaden om het tennisteam van haar school te vervoegen nu zee en oogje heeft op tenniscoach Scott. Haar adoratie verandert snel in irritatie wanneer ze te weten komt dat Scott verliefd is op haar moeder. Kerry en Rory stellen zich vragen bij de stoere oorlogsverhalen van hun grootvader.

08.25

8 Simple rules for dating my teenage daughter

Iedereen in het Hennessy gezin heeft zo zijn redenen om de telefoon nauwlettend in de gaten te houden. Iedereen wil zijn geheimpjes bewaren. Cate is bang dat de kinderen te weten zullen komen dat tenniscoach Scott haar mee uit eten wil nemen. Rory wil niet dat de rest van het gezin weet dat hij op school gepest wordt. Bridget en Kerry hebben een vals paspoort gebruikt om in een discotheek binnen te geraken en Bridget heeft haar telefoonnummer gegeven aan een leuke jongen die ze daar ontmoet heeft, maar die blijkt politieagent te zijn.

08.45

Virgin Territory

Virgin Territory volgt de levens van 15 jongeren die zich begeven in de lastige wereld der maagdelijkheid, rommelige liefdeslevens, genante gespekken met ouders en de druk om toe te geven aan de verleidingen

10.00

Mystery Diagnosis

Tijdens haar vakantie krijgt Lindsay last van een afschuwelijke, levensbedreigende uitslag. Ryans lichaamsfuncties geven het één voor één op.

11.20

Rookie Blue

Na de opleiding, volgde het echte werk voor de politiegroentjes in Rookie Blue. De vijf rookies mochten voor het eerst de straat op onder begeleiding van hun oversten die hen nauwlettend in de gaten hielden. Ze leerden een goede politieagent te worden, met veel vallen en opstaan. Ze hebben zelf geschoten, maar ook schoten geïncasseerd, gehold voor hun leven, deuren ingeschopt, de levens van vreemden en ook die van hun collega's gered. Nu moeten ze hetzelfde doen, maar ditmaal zonder strikte begeleiding én beter. Want op straat is het elke dag als je eerste dag...

Laatste video's

Rookie Blue: A Little Faith
'Andy McNally op haar eentje'
'We waren verloofd en jij sliep met een andere vrouw'
Rookie Blue: Everlasting
12.20

Love Letters

en ambitieuze senator (Weber) kijkt terug op zijn leven na de dood van een vrouw (Linney) van wie hij hield en met wie hij alleen contact had via correspondentie.

14.30

2 Broke Girls

Caroline wil dat Max dingen met haar onderneemt alsof ze beste vriendinnen zijn. Maar als Max haar kleding afneemt tijdens het shoppen, is Caroline erg teleurgesteld.

14.55

2 Broke Girls

Als Max en Caroline bij Carolines oude huis inbreken, overwegen ze spullen mee te nemen om te verkopen op eBay. Ondertussen probeert Han klanten te lokken door een karaoke-set te installeren.

15.20

The Secret Circle

Na de dood van haar moeder verhuist Cassie Blake (Britt Robertson) naar Chance Harbor, Washington, om daar te leven met haar grootmoeder. Haar pogingen om zich aan te passen aan de nieuwe stad worden een halt toegeroepen als vijf van haar klasgenoten, Adam Conant (Thomas Dekker), Diana Meade (Shelley Hennig), Faye Chamberlain (Phoebe Tonkin), Melissa Glaser (Jessica Parker Kennedy), en Nick Armstrong (Louis Hunter), bekend maken aan Cassie dat ze uit een lange lijn van heksen komt en het laatste lid van hun coven vormt. Met haar zijn ze in staat om de volle omvang van hun mogelijkheden te verkrijgen. Aanvankelijk weigert Cassie te geloven dat ze een heks is, zelfs nadat Adam haar helpt om haar krachten te ontgrendelen. Het is pas nadat ze een oud in-leer-gebonden boek met spreuken vindt dat Cassie haar macht begint te accepteren.

16.10

The Vampire Diaries

Damon probeert zich overeind te houden na de onverwachte en tragische gebeurtenissen. Elena neemt het heft in eigen handen en eist dat Liv en Luke haar helpen.

17.05

Bring it On

Geen omschrijving.

19.00

America's next Top Model

Geen omschrijving.

19.55

Summerproof

Geen omschrijving.

Laatste video's

'Per ongeluk op een naaktstrand'
Hoe krijg je rimpels weg zonder botox?
SOS rughaar
Zo zagen de Coorevits zusjes er als kind uit
20.35

Tribute

Geen omschrijving.

22.30

Dallas

De huwelijksperiode is over voor John Ross: Bobby en Sue Ellen gebruiken de gouverneur om te voorkomen dat John Ross zoals zijn vader wordt...

Laatste video's

Dallas komt terug
23.30

Jo Frost: Extreme Parental Guidance

In Woolwich bezoekt Jo de zeven jaar oude Paige, die nog nooit een nacht doorsliep in haar eigen bed. Haar moeder heeft dus in zes jaar nog nooit langer dan vier uur aan een stuk kunnen slapen...