TV-Gids

0715
25 min

8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter

Bridget vindt dat ze klaar is om haar rijexamen af te leggen, maar Paul is niet opgezet met dat plan. Hij doet er alles aan om te verhinderen dat zijn dochter haar rijbewijs behaalt. Bridget is de bemoeienissen van haar overbezorgde vader grondig moe en vertrekt zonder begeleiding en zonder rijbewijs alleen met de wagen. Een tijdje later wordt ze door een agent thuis afgeleverd. Wat is er fout gelopen? Intussen moedigt Paul Kerry aan om deel te nemen aan een kunstwedstrijd. Hij vindt dat ze over heel wat talent beschikt en slaagt erin het zelfvertrouwen van Kerry op te krikken.

0740
60 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

0840
20 min

C.C moet een tijdje de stad uit. Bij gebrek aan een kennel laat ze haar hond Chester achter bij de Sheffields. Fran heeft beloofd de hond onder haar hoede te nemen. Ondertussen logeert ook de bekende poppenspeelster Shari Lewis bij de Sheffields. Als Chester één van Shari¿s beroemde popjes te pakken krijgt, gaan de poppen werkelijk aan het dansen...

0900
25 min

Fran heeft ervoor gezorgd dat Maggie als vrijwilliger in het ziekenhuis aan de slag kan. Hoewel ze met tegenzin aan haar taak begint, schept Maggie al snel genoegen in haar nieuwe job. De fiere Fran maakt er dan ook geen probleem van om op een avond voor haar pupil in te springen, als die een belangrijk afspraakje heeft. Intussen wordt Maxwell tegen zijn zin onderworpen aan de experimentele kookkunsten van C.C.

0925
45 min

Conrad huurt een top PR-vrouw in om de naam van zijn familie te zuiveren. Emily gaat verder met haar plan. Nolan heeft zo zijn eigen wraakacties in petto. Ondertussen helpt Charlotte Victoria om zo Emily een hak te zetten. Charlotte neemt contact op met Sarah, een ex van Daniel.

1010
30 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1040
50 min

How to look good naked

Geen omschrijving.

1130
30 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1200
45 min

Vier handen op één buik

De 19-jarige Daphne komt er achter dat ze zwanger is op het moment dat het bier haar niet langer smaakt. Vanaf dat moment stopt ze met drinken. Stoppen met roken lukt haar niet. Ze woont in een huis voor tienermoeders en na wat knipperlicht momenten is het nu echt over tussen haar en de vader. Presentatrice/actrice Nikkie Plessen is op 25-jarige leeftijd moeder geworden. Belangrijkste punten waar zij Daphne mee wil helpen is het vinden van een geschikt huis, werk en het herstellen van het contact met de vader van het kind.

1245
15 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1300
100 min

Man of the House

Geen omschrijving.

1440
30 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.

1510
30 min

Spoor 18

Geen omschrijving.

1540
45 min

Life unexpected

Cate en Ryan komen terug van hun huwelijksreis en ontdekken dat er grote veranderingen zijn gebeurd bij de radiozender...

1625
50 min

Vincents gevoelens voor Cat komen weer naar boven, maar net dan ontdekt zij hoe gevaarlijk hij echt is...

1715
100 min

The Three Gifts

Geen omschrijving.

1855
30 min

My Crazy Obsession

Maak kennis met paspopverzamelaar Chad, wiens collectie elke kamer van zijn huis beslaat, en met Zizi, die 35 tatoeages van wortels heeft en ook in huis het wortelthema doorvoert.

1925
35 min

My Strange Addiction

Davecat is al tien jaar getrouwd met zijn synthetische vrouw...

2000
110 min

A very married Christmas

Geen omschrijving.

2150
60 min

Straffe Verhalen: Autopsy

Documentaire waarin de waarheid achter de tragische dood van de jonge actrice Brittany Murphy wordt onderzocht.

2250
30 min

Extreme Couponing

Identieke tweeling Tai en Tarin krijgt iets speciaals voor hun verjaardag. En Nathan maakt in Kentucky 1000 militaire hulppakketten klaar.

2320
25 min

Extreem Gierig

Terence en Greg zorgen voor spanningen wanneer anderen in opstand komen tegen hun karige levenswijze...

2345
45 min

Final Witness

De jonge en gezonde agent Glenn Turner sterft plots een natuurlijke dood. Zijn weduwe Lynn hertrouwt niet zo lang na zijn dood. Maar wanneer ook hij plots komt te overlijden , wordt getwijfeld aan de doodsoorzaak van haar beide mannen....

0030
-965 min

Geen uitzending

Geen omschrijving.