TV-Gids

06.50

90210

Terwijl iedereen zick opmaakt voor het eindejaarsbal, krijgen Dixon en Annie verontrustend nieuws over hun toekomst.

Laatste video's

Exlusieve preview afl. 3
Nieuw op VIJF: 90210
07.30

One Tree Hill

Geen omschrijving.

08.10

Geen uitzending

Geen omschrijving.

09.10

8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter

Cate vindt dat de familie niet genoeg samen dingen onderneemt en neemt iedereen mee naar de YMCA waar Bridget werkt. Jim doet een beetje overbeschermend en vindt eigenlijk dat Bridget er beter niet zou werken. Rory kampt met een klein probleempje, dat zich op de meest onmogelijke momenten manifesteert.

09.35

I hate my teenage daughter

Geen omschrijving.

09.55

2 Broke Girls

Max en Caroline zijn van plan een groot modegala in het Metropolitan Museum of Art bij te wonen, want Martha Stewart is er te gast. Op die manier kunnen ze haar hun cupcakes laten proeven, en desgevallend Martha¿s goedkeuring bekomen.

10.15

2 Broke Girls

Wanneer Caroline en Max niet binnen mogen op het bal, proberen ze stiekem toch binnen te glippen om Martha Stewart toch van hun cupcakes te laten proeven. Ondertussen probeert Max Johnny te overtuigen dat ze meer is dan het meisje in een opdienschort.

10.40

Geen uitzending

Geen omschrijving.

11.10

Signed, Sealed, Delivered

Een van elkaar vervreemde familie krijgt een nieuwe kans wanneer ze een brief "vanuit het graf" ontvangen.

Laatste video's

The Edge of Forever
The Masterpiece
Soulmates
To Whom It May Concern
11.55

Geen uitzending

Geen omschrijving.

12.25

Gossip Girl

Dan heeft ontdekt wie zijn boek zal publiceren en probeert de publicatie alsnog te voorkomen. Serena en Charlie verlaten Californië en keren terug naar New York...

13.10

Geen uitzending

Geen omschrijving.

13.25

Family Sins

Geen omschrijving.

14.55

Geen uitzending

Geen omschrijving.

15.30

Happily Divorced

Fran schrijft zich in op een datingsite. Een hardwerkende aannemer blijkt haar ideale match te zijn...

15.50

Spoor 18

Geen omschrijving.

16.30

The Secret Circle

Na de dood van haar moeder verhuist Cassie Blake (Britt Robertson) naar Chance Harbor, Washington, om daar te leven met haar grootmoeder. Haar pogingen om zich aan te passen aan de nieuwe stad worden een halt toegeroepen als vijf van haar klasgenoten, Adam Conant (Thomas Dekker), Diana Meade (Shelley Hennig), Faye Chamberlain (Phoebe Tonkin), Melissa Glaser (Jessica Parker Kennedy), en Nick Armstrong (Louis Hunter), bekend maken aan Cassie dat ze uit een lange lijn van heksen komt en het laatste lid van hun coven vormt. Met haar zijn ze in staat om de volle omvang van hun mogelijkheden te verkrijgen. Aanvankelijk weigert Cassie te geloven dat ze een heks is, zelfs nadat Adam haar helpt om haar krachten te ontgrendelen. Het is pas nadat ze een oud in-leer-gebonden boek met spreuken vindt dat Cassie haar macht begint te accepteren.

17.20

Beauty and the beast

Agent Knox brengt Vincent en Catherine in veiligheid, maar hun geluk in de randstad is maar van korte duur...

Laatste video's

Nieuwe afleveringen van Beauty and the Beast
18.10

The Vampire Diaries

Nadat hij een verwarrend gesprek met Nadia had, besluit Matt impulsief een feest te geven.

19.05

America's Next Top Model

Realityserie waarin veertien jonge meiden worden gevolgd die allemaal één droom hebben: een wereldberoemd topmodel worden.

19.55

Verboden Liefde

Een liefde die geheim moet blijven. Een liefde die afgekeurd wordt. Een liefde die eigenlijk niet mag Maar toch ontstaat. Dat is wat de scripted realityreeks Verboden Liefde brengt. In elke aflevering volgen we een andere vrouw die een spannende, opwindende, maar verboden liefde beleeft. We ontdekken hoe zij omgaat met de kriebels, de geheimen, het seksuele avontuur, de schuldgevoelens en natuurlijk de liefde zelf.

Laatste video's

Verboden Liefde: Dezelfde man
Verboden Liefde: Oude Liefde Roest Niet
Verboden Liefde: De Dansleraar
Verboden Liefde: De Beste vriendin
20.35

All you need is Jani

De achtendertigjarige Nancy uit Meerhout trouwde op jonge leeftijd met haar jeugdliefde, maar na zeven jaar huwelijk liet de 'liefde van haar leven' haar vallen voor een nieuwe vlam. Haar hele wereld stortte in en haar droom spatte uit elkaar. Ze begon een heel nieuw leven, met nieuwe vrienden en een nieuwe job. En Jani komt als geroepen, want nu is het ook tijd voor een nieuwe Nancy. Jani probeert Nancy uit de wereld van het online daten te trekken en haar kleerkast up te daten naar 2014. Want Nancy lijkt regelrecht weggeplukt uit de eighties: haar blonde permanent, jeansvestje en platte schoenen maken van haar de geknipte Bon Jovi-imitator. Wanneer Jani en personal coach Ilse Van Acker Nancy voor de leeuwen gooien tijdens een testdate wordt al snel duidelijk waar het schoentje wringt: een politieverhoor is niets tegen Nancy¿s aanpak van de mannen...

Laatste video's

Hoe komt het dat zo'n mooi meisje nog alleen is?
All you need is Jani: Geen porno
All you need is Jani: een nieuwe Nancy
All you need is Jani: Een heuse pakkerd
21.30

Straffe Verhalen met Bieke Ilegems

Geen omschrijving.

22.30

Extreme Verzamelwoede

In Zuid-Florida woont Milton in een op het eerste zicht heel normale bungalow. Maar eens je zijn woonst betreedt, vraag je je af hoe iemand er kan leven. Zijn huis is tot het plafond volgestouwd met rommel, al ziet hij zijn objecten niet als rommel....

23.25

When love comes to town

Australische datingshow waarin 12 stadsmeisjes op zoek gaan naar de ware. Wie dat wordt, zoeken ze nog uit. Maar één ding is zeker: die ware woont niet in de stad, maar in één van Australië's mooiste uithoeken...

00.40

Geen uitzending

Geen omschrijving.