TV-gids

07.15

Body of Proof

Wanneer Megan de opgegraven kist van haar vader opent, treft ze die leeg aan. En wanneer ze zijn dossier zoekt, blijkt ook dat te zijn verdwenen. Een sleutel van een geheime plek in het kantoor van haar vader brengt raad en roept tegelijkertijd meer vragen op...

Laatste video's

Body of Proof: Daddy Issues
Body of Proof: Committed
Body of Proof: Breakout
Body of Proof: Skin and Bones
08.55

In Plain Sight

Geen omschrijving.

09.40

In Plain Sight

Geen omschrijving.

10.55

Beauty and the Beast

When an unstoppable assassin hunts down Cat and Vincent, they attempt to lure him JT is de politiebescherming beu en vraagt Tess om mee te speuren. Heather is heel erg verstrooid en probeert zich te concentreren op haar nieuwe job.

12.05

2 Broke Girls

Max en Caroline moeten doen alsof hun cupcakes koosjer zijn, wanneer ze de cakejes mogen verkopen tijdens een bar mitzvah.

12.30

2 Broke Girls

Max voelt zich als beste vriendin van Caroline verplicht om een verrassingsfeestje te organiseren voor haar verjaardag. Maar wanneer ze beseft dat Caroline eigenlijk alleen haar vader wil zien, neemt ze haar mee naar de gevangenis om hem op te zoeken.

13.10

Lies in plain sight

Eva en haar blinde nichtje Sofia waren als kinderen onafscheidelijk, waarbij Eva de trouwe metgezel was die Sofia hielp om door de harde jaren van adolescentie te komen. Wanneer Eva plotseling zelfmoord pleegt, spoedt Sofia zich naar huis. Ze probeert bij haar vader Hector en Eva's ouders, Marisolto en Rafael, om antwoorden te vinden.

15.15

Straffe Verhalen met Bieke Ilegems

Sommige leerkrachten houden zich niet aan de regels van het spel. Ze zetten alles net op het spel voor hun favoriete leerling...

16.10

The Secret Life of the American Teenager

Geen omschrijving.

17.00

Revenge

Emily loopt groot gevaar wanneer Victoria een familiere√ľnie voor haar wil organiseren, zonder zich daarbij te bekommeren om wie hiervan de dupe gaat worden.

17.55

8 Simple Rules

Gibb en Cate vallen in slaap terwijl ze naar een film kijken. De familie komt op dat moment thuis en vermoeden dat die twee een relatie hebben. Intussen worden Bridget, Kerry, Rory en C.J. verplicht om te gaan vissen met Jim om wat tijd te spenderen met hun grootvader. Wat zij niet weten is dat Jim liever alleen zou zijn.

18.25

8 Simple Rules

C.J. ontdekt dat Cate misschien een relatie wil beginnen met Directeur Gibb en vertelt dat aan Bridget. Cate neemt wraak en laat C.J. op 'Ditch Day' tijdens de strafstudie op de leerlingen passen. C.J. geeft strafstudie aan Bridget, die op die manier zelf niet meer de 'Ditch Day'-grap kan uithalen. Daarom ovetuigt ze Kerry en Rory om de mascotte van de andere school te stelen.

18.50

Virgin Territory

Geen omschrijving.

19.45

Tienermoeders

Speciale aflevering van Tienermoeders over het wel erg bijzondere en unieke verhaal van tweelingzusjes Dorien en Caroline. In deze special kijken we terug op de zwangerschappen van de zusjes, leven we samen met Caroline toe naar haar bevalling en volgen we haar eerste stapjes als tienermama.

20.35

Julie & Julia

Geen omschrijving.

23.00

Mystery Diagnosis

Een moeder haast zich naar het ziekenhuis als haar peuter niet meer kan staan of lopen. Een hardloper heeft geen gevoel meer in zijn voeten; de volgende dag is het erger geworden.

23.55

Who the bleep did I marry?

Paul Reidel en zijn beste vriend Alex Algeri openden samen een 24uren-fitness. Wanneer Alex op een avond wordt neergeschoten op de parking van hun fitnesscentrum, beseft Paul dat de kogels eigenlijk voor hem waren bedoeld...