Maak dankzij Fiat kans op een Shopping Queens experience

Maak dankzij Fiat kans op een Shopping Queens experience

Fiat 500 is veel meer dan alleen maar een auto: in 60 jaar tijd is hij een echt popicoon geworden, een symbool van Italiaanse stijl dat nooit uit de mode gaat en dat doorheen de jaren het hart wist te veroveren van liefhebbers van mooie en originele objecten.

Altijd al eens willen rondrijden in dit iconische kunstwerk? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou want dankzij VIJF en Fiat 500 kan jij kans maken op 1 van de 5 Shopping Queens experiences*

Rij met Fiat 500 naar Amsterdam en geniet van een hele dag winkelen met een shoppingbudget van € 500. 's Avonds ga je lekker dineren en overnacht je in een viersterrenhotel.

Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Beantwoord dan voor zondag 21 mei 2017, 23u45 de volgende wedstrijdvragen. 

De prijs ter waarde van € 1.000 kan enkel  worden gebruikt voor een shopping-weekend in Amsterdam in 2017. De winnaar verbindt zich ertoe om 5 foto’s van deze trip per email te bezorgen aan SBS Belgium (foto Fiat onderweg, foto Fiat in Amsterdam, foto shoppen, foto hotel, foto diner). Bovendien verwacht SBS Belgium dat de winnaar ook één of meerdere van deze foto’s post via één of meerdere social media kanalen. Deze foto’s kunnen door SBS Belgium en Fiat worden gebruikt ter promotie van hun goederen of diensten, en/of als verwijzing naar het televisieprogramma Shopping Queens, bijvoorbeeld op websites of social media.