Celebs Gaan Daten

Deze vijf Celebs gaan op zoek naar ware liefde

In Celebs Gaan Daten gaan vijf celebrities op zoek naar de ware liefde. Wie kan hen daar beter bij helpen dan stijlgoeroe Jani Kazaltzis en liefdesexperte en seksuologe Goedele Liekens?

Pommeline Tillière

POMMELIENTJE

Pommeline maakte furore tijdens haar passage in Temptation Island 2016 (weet je nog, haar 400CC aan humor?). Na haar relatie met Fabrizio is Pommeline naar eigen zeggen het geloof in de ware liefde helemaal kwijt. Met haar deelname aan Celebs Gaan Daten hoopt ze dat daar verandering in komt. Wat ze zeker moet leren is om niet meteen op het uiterlijk af te gaan, want dat heeft haar in het verleden nog niet veel goeds opgeleverd.

Jarne Baele

jarn

Jarne (of Jarn voor de vrienden) werd bekend in Vlaanderen en Nederland door zijn deelname aan Love Island 2019. Daar vond hij helaas niet de ware liefde. Met de hulp van Jani & Goedele hoopt Jarne dan ook dat ene meisje te leren kennen. Alles is voor de 24-jarige software verkoper een uitdaging, zo ook vrouwen versieren en doorgronden.

Justine De Jonckheere

justine

Justine won in 2011 het felbegeerde kroontje en mocht zich voor één jaar Miss België noemen. De knappe West-Vlaamse is nu zo’n drie jaar single en vindt dat daar verandering in mag komen. Ze staat zeker open voor nieuwe liefde en doet daarom beroep op het datingadvies van Jani en Goedele.

Diaz Pena Verlez

diaz

Diaz was geen onopgemerkt persoon in Ex On The Beach Double Dutch. Als single man vindt hij toch dat het tijd is om zich te settlen. De Gentenaar met Spaanse roots is nu 27 en klaar voor de volgende stap in het leven. 

Chey Ciani

chey

Chey kennen we, net als Jarne, ook van Love Island 2019. Ze is ondertussen enkele maanden vrijgezel en naar eigen zeggen niet happy single. Het model is helemaal klaar om de ware liefde te vinden en zoekt iemand om lief en leed mee te delen.

Celebs Gaan Daten, vanaf 25 oktober elke vrijdag om 20u35 op VIJF en VIJF.be.