Celebs Gaan Daten

Hoe gaat het nu met onze celebs?

De opnames van Celebs Gaan Daten zijn al een tijdje achter de rug. Maar hoe is het nu gesteld met het liefdesleven van onze mooie celebs?

Diaz

diaz

Diaz doesn't take things slow. Op de allereerste mixer gaf hij er al meteen een lap op en kuste hij Kimberly. Na een date met haar leek het al gauw duidelijk dat zij niet echt iets voor hem was.
De blind date die Goedele & Jani daarna voor hem regelden, Morgane, begon gemoedelijk, maar draaide uiteindelijk uit op een awkward date.
De derde date van Diaz, Denisa, liep al helemaal niet van een leien dakje: ze stuurde haar kat en liet Diaz meer dan twee uur op haar wachten. Uiteindelijk kwam ze niet opdagen.

Tijdens de laatste date met Goedele & Jani kwam Diaz alleen. Hij vond niet de perfecte match, maar leerde vooral zichzelf kennen tijdens het programma. Iedereen leerde een andere kant van Diaz kennen, en zoals Jani het zo mooi zegt: "Jij bent niet verliefd geworden, maar wij zijn allemaal verliefd op jou geworden!"

Op dit moment is Diaz nog altijd single.

Chey

CHEY

De mooie Chey heeft veel aandacht van de mannen, maar ze is enkel op zoek naar iets serieus. Geen one nightstand, want "alleen de voornaam, daar red je het niet mee".

Haar eerste date Joel was heel leuk, alleen had ze bij Joel meer een broer-gevoel dan boyfriend material. De tweede date was een specialleke: de dubbeldate met Justine verloop heel vlot. Haar date Silvio was erg galant, al had ze achteraf best wat twijfels over zijn oprechtheid.

En dan was daar Teo. Ze leerde hem kennen tijdens de white party, waarbij hij aan kwam lopen met meerdere slotjes waar haar sleutel op zou passen. Op de date sloot Teo zich buiten aan het tankstation, dus ging de date daar door. Van een origineel afspraakje gesproken!

Bij de final date nam Chey Teo mee naar Goedel & Jani. Tijdens die date was Teo echter verdacht stil (misschien onder de indruk van al die celebs?), en ook Diaz merkte dit op. Hij wenkte Chey naar buiten en merkte op dat zij ook best een klik hebben.

Met Teo bleef het helaas enkel bij vriendschap. Zo ook met Diaz. Chey is nog steeds happy single.

Jarne

jarne def

Onze bink Jarne vond de liefde niet op Love Island, misschien dan wel in het datingbureau van Goedele & Jani?

Hij liet zich al meteen kennen bij zijn eerste date met Jessica. Hij sprak toen de gevleugelde woorden: "Een vrouw is aangenamer als ze zat is". Tja. Gelukkig regelden Goedele & Jani ook een blind date: Alya-Jana. Daar klikte het erg goed mee, en er kwam zelfs gekus aan te pas!

Maar van in het begin had Jarne maar één prooi in het vizier: zijn mede-celeb Justine. Hij werd week bij het aanzien van haar prachtige verschijning. Tijdens de white party trok hij zijn stoute (en witte) schoenen aan en vroeg Justine op date. She said yes!

Ook tijdens de final date kozen J&J voor elkaar. Ze hadden het erg leuk samen, alleen bleef het bij vriendschap en is Jarne nu nog steeds single

Justine

justine

De prachtige, bloedmooie ex-Miss België Justine gaf zich helemaal over aan Goedele & Jani en ging met hun hulp ook op zoek naar ware liefde.

Haar eerste date was Aram. Een gezellige en lieve jongen, maar helaas voelde Justine niet echt een klik. De tweede dubbeldate met Chey leek een tweede kans. Alleen was Maxim erg stil en erg verlegen. Daarnaast vergat hij dan ook eens zijn portefeuille in de wagen *genânt*... Dus dat werd ook niets.

Justine werd volledig verrast door Jarne toen hij haar vroeg zijn derde date te zijn. De twee hadden het erg naar hun zin en hadden een hele fijne date. Justine koos dan ook voor Jarne bij de final date.

Toch bleef de klik uit en bleven Justine & Jarne vrienden. Ons Justine is dan ook terug happy single.

Pommeline

pommeke

En dan was er nog de lieve Pommeline. Heartbroken, maar toch klaar om op zoek te gaan naar iets nieuws op relatievlak. Van Goedele kreeg ze al gauw haar blessing: "Je mag zeker op zoek gaan naar een rebound!"

Tijdens de eerste mixer ontmoette Pommeline de Brusselaar Ivan, die nog nooit van haar gehoord had. Da's een meevaller! En ook de date was zo. Ze lachten en praatten de hele avond. De tweede date daarentegen, met Jordy, was niet echt een schot in de roos. Het bleef vaak opvallend stil aan tafel.

Dan, plots, als een donderslag bij heldere hemel, was daar... Levi. Ze kenden elkaar al van vroeger, maar hadden nog niet eerder nader kennis gemaakt. Pommeline voelde meteen een klik en viel als een blok voor de knappe kerel. De white party werd afgesloten met een kus, en ook op hun date sprongen de vonken, vlinders en andere verliefde gevoelens van het scherm: Pommeline had eindelijk haar match gevonden, en nam die dan ook mee naar de final date.

Helaas, het geluk was van korte duur. De twee splitten nog voor de relatie goed en wel begonnen was. Nadien bleef Pommeline nog even single. Maar volgens de recente berichten heeft Pommeline terug vlinders in de buik...

Je kan het volledige seizoen van Celebs Gaan Daten hier herbekijken.