5 redenen waarom je The Space Between Us niet mag missen

Space 1

1. Het verhaal

De 16-jarige Gardner (Asa Butterfield) is de eerste mens die op Mars is geboren en zijn moeder stierf tijdens z'n geboorte. Hij leert een meisje kennen online, Tulsa (Britt Robertson), en wil haar koste wat het kost ontmoeten. Gardner onderneemt een lange reis naar de aarde. Niet alleen om Tulsa te ontmoeten, maar ook omdat hij op zoek is naar zijn vader. Het enige probleem is dat niemand weet of Gardner wel zo lang kan overleven op aarde. Kortom: een ontroerend en romantisch verhaal. Wij zijn alvast fan.

2. Doet denken aan Twilight

Je kan The Space Between Us niet in één hokje steken, maar de film leunt nog het meeste aan bij Twilight. Laat. Maar. Komen.

Twilightstyle

3. De cast

Asa Butterfield (Gardner) en Britt Robertson (Tulsa) geven de hoofdpersonages prima gestalte en ook Gary Oldman (Nathaniel) maakt een goede beurt. Maar hey, herkennen we daar niemand in de rol van Sarah Elliot, de moeder van Gardner? Dat moet Janet Montgomery, alias Dr. Lauren Bloom uit New Amsterdam zijn! 

Lauren Bloom

4. Herkenbare love troubles

Liefde is geen gemakkelijk gegeven (no shit, Sherlock). Ook jij bent vast al eens verliefd geweest op iemand die eigenlijk helemaal niet bereikbaar was. We feel your pain, Gardner en Tulsa.

5. Dit voorsmaakje belooft alvast veel goeds:

De filmpremière van The Space Between Us, vrijdag 4 januari om 20u35 op VIJF.