Relatie Fabrizio en Pommeline stond op laag pitje tijdens Dancing with the Stars

Eind vorig jaar nam Fabrizio deel aan Dancing with the Stars. Na vier weken moest hij de wedstrijd verlaten. Zijn vriendin Pommeline kreeg het in die periode hard te verduren. Het was voor haar erg moeilijk om Fabrizio zo intiem te zien dansen met Margot én niet iedereen kon daar begrip voor opbrengen. Het koppel kwam dinsdagavond langs bij Goedele Liekens in Temptation Takeoff.

"Onze relatie stond op een laag pitje tijdens Dancing with the Stars"

Bij Goedele onthult Pommeline dat haar relatie met Fabrizio écht leed onder zijn deelname aan Dancing with the Stars. Alles moest wijken voor zijn dansrepetities en dat zorgde ervoor dat Pommeline een tikkeltje jaloers werd. Ze kreeg het hard te verduren, maar kreeg daarnaast ook heel wat begripvolle berichtjes. 

Het huwelijksaanzoek

Pommeline had nood aan wat rust en kneep er enkele dagen tussenuit. Van ontspannen kwam er tijdens dat tripje echter niets in huis want Fabrizio negeerde haar compleet. Later bleek dat dit onderdeel uitmaakte van zijn plannetje om Pommeline bij haar thuiskomst te verrassen op de luchthaven met een huwelijksaanzoek. 

Pommelizio sterker dan ooit

De band tussen Pommeline en Fabrizio is nu sterker dan ooit en dat viert Pommeline met een extra tatoeage. Fabrizio's hoofd prijkt nu in al zijn glorie op haar been.

Zou Pommelizio deelnemen als koppel aan Temptation Island?

Ondanks hun jaloerse kantjes zouden Fabrizio en Pommeline er niet voor terugdeinzen om zich als koppel in te schrijven voor een nieuwe reeks van Temptation Island. Beiden zijn ervan overtuigd dat ze aan de verleiding zouden kunnen weerstaan en met glans zouden slagen voor de ultieme relatietest.