Jarne Baele

JARN

De Limburger, bekend van Love Island, is naar eigen zeggen zeker single maar blijft diep vanbinnen toch een relatiemens. Met de hulp van Jani en Goedele hoopt Jarne dan ook dat ene meisje te leren kennen. Alles is voor de 24-jarige software verkoper een uitdaging, zo ook vrouwen versieren en doorgronden. “Ik vind het heel fascinerend om te zien hoe een vrouw naar me kijkt en me voor het eerst aanraakt.”

Jarne droomt van een gezin en kindjes, de relatie van zijn ouders is voor hem dan ook een echt voorbeeld. “Mijn ouders zijn ondertussen 30 jaar getrouwd en altijd samen, dàt is waar ik naartoe wil”, aldus de Limburger. 

De ideale vrouw voor Jarne is er eentje met haar op haar tanden, die zowel mooi opgemaakt kan zijn als casual en niet bang is om haar handen eens vuil te maken. Een verstandig, rustig meisje dat op tijd en stond op haar strepen staat.

Te laat komen is voor de ex-Islander een echte afknapper. Daarnaast vindt hij een onverzorgde uitstraling ook een echte no-go. Zijn huidige single status is volgens Jarne te wijten aan het feit dat hij erg kieskeurig is en snel op iemand uitgekeken raakt.