Elke woensdag een nieuwe aflevering op vijf.be

Karen maakt een kledinglijn

Karen maakt een plaat

Naast een kledinglijn maakt Karen Damen ook nog eens een plaat. Het VIER-programma 'Karen maakt een plaat' volgt haar en haar entourage een jaar lang op weg naar haar eerste soloalbum. Van bij haar wilde idee, de eerste contacten met muzikanten tot het eindproduct: haar plaat én haar allereerste soloconcert in de Lotto Arena.

Bekijk meer >>

Dankzij haar authenticiteit, relativeringsvermogen en gevoel voor humor is Karen Damen een inspiratiebron voor heel wat vrouwen. Modeketen JBC zag in haar dan ook de gedroomde partner voor een langdurige samenwerking. Samen met JBC creëert Karen een vrouwencollectie die op Internationale Vrouwendag, 8 maart 2018, gelanceerd zal worden én verkrijgbaar zal zijn in de winkels en in de eshop.

Om tot haar eigen kledinglijn te komen zoekt Karen inspiratie in haar eigen kleerkast, vraagt ze fashionista Eline De Munck om tips en kan ze rekenen op de ongezouten mening van goede vriend en modegoeroe Jani Kazaltzis. Benieuwd? Jij kan alles mee volgen in het online exclusieve programma Karen maakt een kledinglijn!