8 redenen waarom Life Sentence met Lucy Hale jouw nieuwe favoriete serie wordt

Op woensdag 13 juni gaat de nieuwe serie Life Sentence van start op VIJF. Pretty Little Liars-ster Lucy Hale vertolkt in deze dramedy de rol van Stella Abbott. De afgelopen 8 jaar vocht Stella tegen kanker. Wanneer Stella ontdekt dat haar terminale kanker is genezen, moet ze leren leven met de keuzes die zij en de mensen dicht bij haar hebben gemaakt toen ze dacht dat ze doodging... 

Dit zijn alvast 8 redenen waarom je deze serie echt niet wilt missen.

1. Lucy Hale speelt de hoofdrol

De voormalige Pretty Little Liars-ster schittert als het hoofdpersonage Stella Abbott. In PLL was ze alvast geweldig, dus de kans is groot dat Lucy ook in deze serie te gek is. Je zal in ieder geval kennismaken met een hele andere Lucy in Life Sentence.

2. Life Sentence is een heerlijke, feelgood dramedy

Ondanks het serieuze onderwerp weet de show toch luchtig over te komen. Life Sentence gaat over iemand die tegen kanker gevochten heeft, maar die toch de moed niet opgaf. Optimisme én positiviteit staan centraal voor Stella!

3. De aanwezigheid van knappe mannen

Lucy Hale krijgt het gezelschap van heel wat knappe mannen in Life Sentence. Acteur Elliot Knight speelt Stella's man Wes Charles, acteur Jayson Blair vertolkt de rol van haar broer Aiden én acteur Riley Smith speelt dokter Will Grant. 

4. Het verhaal gaat over échte relaties

Life Sentence gaat niet alleen over het ontmoeten van iemand en verliefd worden op hen voor de rest van je leven. Alle personages hebben hun eigen problemen, gevoelens, ... waarbij de serie geen probleem heeft om deze te tonen. Sommige relaties groeien, anderen gaan kapot, Life Sentence toont het allemaal.

5. Het hoge fashion gehalte van de serie

In Pretty Little Liars bewonderden we Lucy aka Aria's fashionstijl én in Life Sentence is dat niet anders.

6. De geweldige muziek

Met artiesten zoals Vance Joy, Ella Vos en Manchester Orchestra zorgt de serie ervoor dat je heel wat nieuwe nummers leert kennen die in je hoofd blijven hangen.

7. Elke woensdag zenden we maar liefst 2 afleveringen uit

Je woensdagavond is meteen gevuld met 2 heerlijke afleveringen van Life Sentence, girls night iemand?

8. De aflevering zijn ook online beschikbaar op onze website

Wil je vriend weer eens naar een voetbalwedstrijd kijken? Of heb je simpelweg een aflevering gemist? Geen zorgen, je kan de afleveringen gewoon op onze website bekijken. Hooray.  

Plof elke woensdag om 20u35 neer in je zetel voor een nieuwe dubbelaflevering van Life Sentence.