Maak kans op een duoticket voor de avant-première van Verborgen Verlangen

Astrid Coppens leest het boek Verborgen Verlangen in de keuken

Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel: er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: ‘Verborgen Verlangen’, een literair meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte én een prulwerkje van een zekere Louise (Astrid Coppens), een zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster.

De twee broers overtuigen Louise en Herman om van rol te wisselen. Louise doet zich voor als de schrijfster van ‘Verborgen Verlangen’ en verkoopt het boek als geen ander. Herman krijgt eindelijk erkenning voor zijn werk en geniet van de recensies én de royalties. Want het boek wordt een echte bestseller en Louise ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer Herman jaloers wordt op Louise’s stijgende roem, start de strijd om erkenning...

Vincent en Dennis moeten alles uit de kast halen om de uitgeverij te redden van een nakend schandaal.

Wil jij kans maken op een duoticket voor de avant-première van Verborgen Verlangen op dinsdag 21 november 2017 in Kinepolis Antwerpen? Beantwoord dan snel volgende wedstrijdvragen!

Deelnemen aan deze wedstrijd is mogelijk tot en met zondag 19 november 2017, 23u59.

Verborgen Verlangen filmaffiche

Verborgen Verlangen, vanaf woensdag 22 november 2017 in de bioscoop.

Logo Kinepolis Antwerpen