Maak kans op een duoticket voor Footloose, the Musical

Footloose the Musical

Na de succesvolle musical Dirty Dancing in de zomer van 2016 kiest Kursaal Oostende opnieuw voor een musical gebaseerd op een legendarische dansfilm uit de jaren tachtig: Footloose, the Musical! De internationale tour komt van 26 juli tot en met 6 augustus 2017 voor in totaal 14 shows naar Kursaal Oostende.

Het verhaal van de musical is gebaseerd op de film Footloose die in 1984 de wereld veroverde. De musicalversie heeft met een levenslustige jeugd, wat rebellie en een vleugje romantiek dezelfde bruisende ingrediënten als de cultfilm. De stadsjongen Ren moet tegen zijn zin verhuizen naar Bomont. Het is er nog erger dan wat hij had durven vermoeden, want de plaatselijke dominee heeft een verbod op dansen en feesten ingevoerd. het duurt niet lang vooraleer de jonge Ren niet kan weerstaan om de regels te breken. En hij is niet alleen...

Naast het dansspektakel is er opnieuw live-muziek met wereldhits zoals Holding Out for a Hero, Almost Paradise, Let's Hear it for the Boy en het onvergetelijke Footloose. In het Kursaal is dansen gelukkig NIET verboden, dus vergeet jullie dansschoenen niet!

Beantwoord volgende wedstrijdvragen en maak kans op een duoticket voor Footloose, The Musical op zondag 30 juli om 19u00 in Kursaal Oostende.

Deelnemen aan deze wedstrijd is mogelijk tot en met woensdag 19 juli 2017.