Afscheid van Mistresses: de 11 meest iconische momenten

Na 4 seizoenen boordevol emotie, verrassingen en drama kent Mistresses vanavond haar definitieve einde. We krijgen dus jammer genoeg geen nieuwe avonturen meer te zien van Karen, Josslyn en April. Gelukkig kan je vanavond nog een laatste keer genieten van deze geweldige serie tijdens een wel erg spannende seriefinale. 

Geen betere reden om de meest iconische momenten even te overlopen!

1. Paul, Aprils man, zette zijn eigen dood in scène 

Mistresses

Hij liet haar achter voor een andere vrouw en leidde met haar een dubbelleven. Toen April na 5 jaar eindelijk opnieuw het geluk vond bij Richard, kwam Pauls minnares plots op de proppen en ontdekte April dat Paul nog in leven was. Wat een lafaard!

2. Savi werd aangereden door een auto 

Mistresses

Het ongeluk gebeurde temidden van alle drama rond haar zwangerschap. Tegelijk kwamen Harry en Dominic de resultaten van de vaderschapstest te weten. Dom bleek de vader te zijn, maar Savi verloor haar baby niet veel later.  

3. Sam redde Karens leven 

Mistresses

Sam raakte verwikkeld in de strijd die gaande was tussen Karen en zijn moeder. Hij wist Karen te redden maar moest het met zijn eigen leven bekopen. 

4. De bijna-bruiloft van Joss en Scott

Mistresses

Joss stond op het punt met Scott te trouwen, maar besloot om toch haar hart te volgen. Op het strand bekende ze ein-de-lijk aan Harry dat ze gevoelens had voor hem.

5. Toen Harry zijn eigen tv-show kreeg

Mistresses

Harry verdiende wel een beetje geluk in zijn leven. 

6. Karens affaire met Alec en Vivian

Mistresses

Al verliep die affaire niet altijd van een leien dakje, Karen gaf oprecht erg veel om Alec en Vivian. Zoveel zelfs dat ze bereid was afstand van hen te nemen zodat ze als koppel hun huwelijksproblemen konden proberen overwinnen.

7. Toen we afscheid moesten nemen van Savi

Mistresses

Alyssa Milano moest Mistresses - met veel spijt in het hart - verlaten toen de makers de opnames van de serie niet langer in Los Angeles, maar in Vancouver (Canada) lieten plaatsvinden. Een beslissing die ze nam omwille van haar twee jonge kinderen. We begrijpen haar volledig, but we do still miss her. 

8. De geboorte van baby Vivian

Mistresses

Haar affaire met Alec en Vivian liep dan wel ten einde, het leverde Karen wél haar erg schattige dochtertje op dat ze zelfs naar Vivian vernoemde. 

9. De moord op Luca Raines

Mistresses

Van een ingewikkelde moordpartij gesproken! De hele situatie zorgde er zelfs voor dat Josslyn even in de gevangenis terecht kwam en nog heel lang last had van haar mentale gezondheid. Uiteindelijk werd met Callista's assistent Wilson wel de rechtmatige moordenaar gevonden.

10. Het huwelijk van Joss en Harry

Mistresses

In de vorige aflevering kon je zien dat Josslyn en Harry op het strand, net naast hun mogelijk toekomstige bistro, met elkaar in huwelijksbootje stapten. Het gebeurde zonder vrienden of familie, een tikkeltje impulsief maar het was wel heel romantisch. #weddinggoals

11. Toen April zwanger bleek te zijn

Mistresses

Maar het nog niet over haar hart heeft gekregen om dit aan Marc te vertellen. To be continued...

Het belooft een erg spannende allerlaatste aflevering van Mistresses te worden, vanavond om 22u25 op VIJF.