Ontdek het najaar van VIJF

Zo Man Zo Vrouw - feesteditie - Jani Kazaltzis
Dit najaar trakteert VIJF je op een birthday edition van Zo Man Zo Vrouw
Help, mijn man is een Klusser - Geert Hunaerts
Nieuwe afleveringen van Help, mijn man is een Klusser

Jani Kazaltzis keert dit najaar terug naar VIJF met een nieuw seizoen van Zo Man Zo Vrouw. Het tiende al en dat wordt gevierd, want als Jani feest, dan viert de hele zender mee. Vlaanderens favoriete stylist neemt opnieuw tien koppels onder handen en die zijn niet van de minste: voor zijn jubileumeditie zal Jani naast the usual suspects ook enkele bekende duo's restylen. Ook Geert Hunaerts is terug van weggeweest. Hij biedt dit najaar opnieuw hulp aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren in nieuwe afleveringen van Help, mijn man is een Klusser.

Zo Man Zo Vrouw en Help, mijn man is een Klusser - vanaf 7 september elke donderdag vanaf 20u35 

Mistresses
Nieuwe afleveringen van Mistresses

Je weet het al langer: voor de leukste series ben je bij VIJF nog steeds aan het juiste adres. We versterken dit najaar ons crime-aanbod met de komst van Criminal Minds en Elementary. Voor nieuwe afleveringen van die succesreeksen kan je dit najaar bij VIJF terecht. Ook de dokters van het Grey Sloan Memorial Hospital zijn terug met nieuwe afleveringen van Grey's Anatomy. Voeg daarbij ook nieuwe afleveringen van Code Black, Mistresses en The Good Wife en jouw Drama Queens-avond is helemaal compleet.

Drama Queens - vanaf 30 augustus elke woensdag vanaf 20u35

Criminal Minds en Elementary - vanaf 11 september elke maandag vanaf 20u35

Complex - Dorien Leyers - dokters
Nieuwe afleveringen van Complex

Voor het echte medische werk moet je dit najaar bij VIJF zijn. Onze 'Medical Night' houdt je aan het scherm gekluisterd met nieuwe afleveringen van Complex met Dorien Leyers, Botched en het nieuwe Don't Tell the Doctor. Naast de leukste weekendfilms, brengt VIJF je dit najaar ook de fijnere guilty pleasures, met de herhaling van Camping Karen & James, een nieuw seizoen van Adam Zkt. Eva en 100% hotter.

Medical Night - vanaf 3 september elke zondag vanaf 19u35

Guilty pleasure - vanaf 29 augustus elke dinsdag vanaf 20u35

Volg VIJF op Facebook, Instagram en Twitter en mis geen enkel nieuwtje over jouw favoriete programma.