Ontdek het tropische voorjaar van VIJF

Drama is dit voorjaar nooit ver weg op VIJF met nieuwe afleveringen van Temptation Island en Goedele on Top. Ook de floshua van Joshua in Adam Zkt. Eva VIPS, André Hazes, Straffe Verhalen en heel wat nieuwe films en series zorgen gegarandeerd voor heerlijke tv-avonden.

Volg ons op Facebook en Instagram, mis geen enkel nieuwtje en ontdek als eerste wanneer jouw favoriete VIJF-programma's starten! Alle specifieke uitzendinformatie wordt bekendgemaakt via onze sociale media kanalen.  

Temptation Island

Rick en Annelien in Temptation Island

We hebben er allemaal even op moeten wachten, maar het spel der verleiding gaat weer beginnen: vanaf midden februari pakken we uit met het nieuwe seizoen van Temptation Island, en we starten meteen met een extra lange aflevering. Vier moedige koppels gaan opnieuw de ultieme relatietest aan. In het exotische Thailand worden ze 15 dagen lang van elkaar gescheiden en omringd door wellustige vrijgezellen die er alles aan doen om hun partner te doen vergeten. Nog nooit was de  angst voor de relatietest zo groot als nu. Verdrinken de koppels in de verleiding? Verliezen ze elkaar of eerder zichzelf? Wie overleeft de test en wij blijft alleen achter? Annelien en Rick hopen alvast van harte dat de vier koppels het Land van de Glimlach met een glimlach verlaten.

Bekijk nog een keertje de allereerste beelden van het nieuwe seizoen:

Goedele on Top

Goedele Liekens in Goedele on Top

Het grote feest der verleiding krijgt opnieuw een digitaal staartje met Goedele on Top. Wie niet genoeg krijgt van Temptation Island kan dit voorjaar opnieuw na elke aflevering terecht op vijf.be waar Goedele Liekens napraat met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd toen hij de beelden zag? Wat is er nu precies gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht. 

Adam Zkt. Eva VIPS

Joshua in Adam Zkt Eva

En eindelijk zal de floshua van Joshua - gekend van het vorige seizoen van Temptation Island -  niet langer een groot mysterie zijn, want dit voorjaar gaat hij naakt daten op een onbewoond eiland in Adam zkt. Eva VIPS.

André Hazes: ik haal alles uit het leven

André Hazes

Het nummer ‘Leef’ van André Hazes Jr is een megahit in Vlaanderen en binnenkort kan je de sympathieke Nederlander ook zien op VIJF. In zijn realityreeks André Hazes: ik haal alles uit het leven volgen we het bruisende leven van de zanger, zijn vriendin Monique, zoontje Andre en hun familie en vrienden. Met alle hoogte- en dieptepunten in hun woelige levens.

Nieuwe afleveringen van je favoriete series

Nieuwe series op VIJF

Nieuw dit jaar zijn de dramareeks Imposters en de crimereeksen The Rookie (met o.a. Nathan Fillion, gekend van Castle) en Instinct. Maar ook enkele oude bekenden keren terug naar het scherm met nieuwe afleveringen van o.a. Grey’s AnatomyStation 19, Criminal Minds en Bull.

Grey's Anatomy

Ook de meest meedogenloze makelaars uit LA en New York uit de realityreeks Million Dollar Listing zetten opnieuw alles op alles voor één van hun vele spraakmakende miljoenendeals.

Straffe Verhalen zullen er altijd zijn en ook dit voorjaar zijn er een heleboel nieuwe verhalen te rapen op VIJF. Van mensen die kampen met een psychologische stoornis tot kinderen die billionair zijn. Zoals altijd zijn de verhalen pakkend, uiteenlopend en vooral straf. 

En over naakt daten gesproken in Adam Zkt. Eva, ook in de Britse tv-show Naked Attraction geven ze zichzelf letterlijk bloot. Mannelijke en vrouwelijke vrijgezellen kiezen hun toekomstige dating partner puur op basis van hun lichaam. Straf!

Heerlijke filmavonds verzekerd

The Girl on The Train

De filmfans worden bediend met waargebeurde drama’s, aanstekelijke dansfilms en een hoop steracteurs en -actrices om bij weg te dromen. Met de premières van onder andere The Girl on the Train en The Light between Oceans ben je gegarandeerd zeker van een heerlijke filmavond. 

Volg ons op Facebook en Instagram, mis geen enkel nieuwtje en ontdek als eerste wanneer jouw favoriete VIJF-programma's starten! Alle specifieke uitzendinformatie wordt bekendgemaakt via onze sociale media kanalen.