Pink Xmas

Deze heerlijke kerstfilms zie jij deze week op VIJF

Pink Xmas: the most wonderful time of the year waarbij je de allermooiste kerstfilms kan bekijken op VIJF! Hier vind je een handig overzichtje van de films die we de komende dagen zullen uitzenden. Wij zijn alvast in een opperbest kersthumeur!

Maandag 7 december

 • 20u35: Christmas at Pemberly Manor: Het is bijna Kerstmis. Elizabeth Bennett is eventplanner en woont in New York. Ze wordt naar een klein dorpje gestuurd om er een kerstfestival te organiseren. Elizabeth ontmoet er de miljardair William Darcy, die geen band met de kerstdagen heeft. Elizabeth wil gebruikmaken van zijn landgoed, maar William is van plan het te verkopen.
christmas at pemberly manor

Dinsdag 8 december 2020

 • 20u35: The Case for Christmas: Michael Sherman is advocaat en alleenstaand vader en kan maar moeilijk aan nieuwe klanten komen. Zijn goede vriendin Lauren helpt hem met het restaureren van zijn klassieke auto die hij geërfd heeft van zijn vader. Dan neemt Michael een zaak aan die zijn carrière kan maken of breken: de invloedrijke Braxton Bennett start een rechtszaak tegen de kerstman wegens onherstelbare emotionele schade doordat hij als kind niet de cadeautjes kreeg die hij wilde hebben. Wanneer het proces begint, blijkt het verdedigen van de kerstman moeilijker dan hij gedacht had.

Woensdag 9 december:

 • 20u35: Christmas in Palm Springs: Joe Brady en zijn vrouw Jessica zijn gescheiden. Hun twee kinderen Zoey en Dylan hebben er echter alles voor over om hun ouders terug samen te krijgen. Ze gaan Kerstmis met hun moeder doorbrengen in Palm Springs. Wanneer hun vader daar in de buurt moet zijn voor zijn werk, zien de kinderen een kans om hun ouders terug bij elkaar te brengen.
 • 22u25: Ice Princess: Casey Howard (Michelle Trachtenberg) is niet de mooiste schaatsster van het ijs, maar met behulp van haar coach, ouders en de berijder van de boenmachine kan niets haar stoppen in het bereiken van haar droom: ze wil kampioen figuurschaatsen worden.
ice princess

Donderdag 10 december 2020

 • 20u35: Love Actually: Deze film volgt het liefdesleven van acht Londenaren in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken, terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.
 • 23u10: A Cinderella Story: Once Upon A Song: Katie Gibbs (Lucy Hale) woont samen met haar pleegmoeder en haar pleegzus en -broertje. Omdat ze niet terug in de pleegzorg wil, doet Katie alles wat haar pleeggezin van haar vraagt, zonder te klagen. Op een dag komt de baas van de platenmaatschappij Massive Records bij Katie en haar zus op school op zoek naar zangtalent. Katie heeft een prachtige zangstem, maar wordt gedwongen voor haar ongetalenteerde zus Bev te zingen, zodat deze het platencontract kan krijgen.
cinderella story

Vrijdag 11 december 2020:

 • 20u35: Noel: De film volgt het leven van vier New Yorkers rond kerst en de heisa daaromheen. Tijdens deze dagen komen ze achter het ware kerstgevoel dat hun levens zal veranderen. Met Susan Sarandon, Paul Walker en Alan Arkin.
noel

Zaterdag 12 december 2020

 • 18u35: The Mistletoe Promise: Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

 

 • 20u30: Forever Christmas: Workaholic en tv-producent Sophia denkt een kijkcijferhit binnen te halen wanneer ze Will mag volgen voor haar programma. Will blijkt een aantrekkelijke en mysterieuze man te zijn die elke dag kerst viert, en tijdens het filmen voelen ze zich steeds meer tot elkaar aangetrokken. De première op kerstavond komt steeds dichterbij en Sophia is in dubio. Zal zij alles doen voor de kijkcijfers? Of kiest zij voor de liefde van Will?
 • 22u25: Chalet Girl: Door familiale omstandigheden moet skateboardkampioene Kim (Felicity Jones) haar sportcarrière inwisselen voor een saaie job en de zorg voor haar vader. Ze droomt ervan iets nieuws en spannends te gaan doen en besluit een cursus te volgen om hostess te worden. Het avontuur lacht haar toe als ze de kans krijgt om in een prachtige chalet in de Alpen te gaan werken. Haar collega Georgie neemt Kim op sleeptouw naar de hipste feestjes. Overdonderd door alle luxe, champagne en enorme huizen probeert Kim haar draai te vinden. Met Ed Westwick, onze favo hot hunk van Gossip Girl!
chalet girl

Zondag 13 december 2020

 • 18u40: A Royal Christmas: Een jonge vrouw is verrast wanneer haar verloofde een prins blijkt te zijn. Wanneer het koppel de kerstdagen doorbrengt in het kasteel, moet ze hard werken om geliefd te worden bij haar schoonmoeder.

 

 • 20u35: A Family For The Holidays: Miranda Chester is een succesvolle ontwerper uit Seattle die valt voor klusjesman Ian uit een klein dorp in Vermont. Enthousiast vertrekt zij naar Vermont, waar zij voor het eerst haar lang verloren familie zal ontmoeten én zal ondervinden of Ian en zij klaar zijn voor de volgende stap: een datum prikken voor hun huwelijk. Maar dan loopt Miranda op het vliegveld haar oude liefde Josh tegen het lijf. Deze toevallige ontmoeting zet een wervelwind van gebeurtenissen is gang die haar relatie met Ian en de band met haar nieuwe familie zwaar op de proef stelt. Zal haar droom van een winterbruiloft smelten als sneeuw voor de zon? Of kan zij het tij nog keren?

 

 • 22u30: A Heavenly Christmas: De drukbezette Eve Morgan (Kristin Davis) heeft een perfecte baan in de financiële sector. Ze kijkt niet om naar haar familieleden en zal de kerstdagen zonder hen doorbrengen. Maar dan komt Eve ten val in de buurt van het kantoorgebouw waar ze werkt en sterft. Ze komt terecht in de hemel en krijgt de taak een man te helpen die nog leeft. Deze man, genaamd Max, is een onsuccesvolle zanger met financiële problemen.
heavenly christmas

Ho ho ho, merry Pink Xmas!