Pommeline en Fabrizio leggen hart, ziel én lijf bloot in Sex Tape

Let's talk

Vanaf september pakken we uit met 3 gloednieuwe, lokale programma's. We schuwen geen enkel taboe en gaan de confrontatie aan met enkele controversiële en verrassende thema’s. Alles moet bespreekbaar worden - zowel op als naast de buis, maar ook in de slaapkamer.

1 van die programma's is Sex Tape, waarin Goedele Liekens elke aflevering 3 Vlaamse koppels ontvangt die een week lang hun leven en relatie filmen. Samen met de koppels bekijkt Goedele de tapes, om vervolgens de relatie én het seksleven te evalueren.

Ex-Temptation Island vrijgezellen Pommeline en Fabrizio zijn 1 van de koppels die deelnemen aan Sex Tape. In de volgende preview laten ze zien dat het leven tussen de lakens van een bekend koppel ook niet altijd rozengeur en maneschijn is.

Let’s talk sex. Binge drinking. Hangovers. Selfie mania. Shapes and sizes. Zaken benoemen en bespreekbaar maken. Het najaar van VIJF belooft met drie nieuwe programma's, een volledig nieuwe look en het zenderthema 'Let's Talk...' bijzonder spraakmakend te worden!

Binnenkort meer nieuws over de startdatum van Sex Tape én over de andere 2 nieuwe programma's!