Temptation Island

4 nieuwe vrijgezellen doen hun intrede op Temptation Island

De verleiding wordt nog meer op de spits gedreven in Temptation Island. Vier nieuwe vrijgezellen doen hun intrede in de resorts en dat zorgt voor een nieuwe groepsdynamiek. De jacht op de koppels gaat onverminderd voort. 

Maak kennis met Laiolano, Denise, Kevin en Chloë.

Laiolano (25)

Laiolano

Laiolao uit Rijkevorsel heeft Braziliaanse roots en werkt in de entertainmentsector als danser en vuurspuwer. Hij is van plan om ook op het eiland de vrouwen het vuur aan de schenen te leggen. Zijn troeven: een gespierd lichaam, mooie ogen en lekkere dans- en kookkunsten. Door zijn job als entertainer, beschouwt hij zichzelf als professioneel verleider. Vrouwen in een relatie zijn zijn grootste uitdaging.

Denise (20)

Denise

Denise uit Hoorn is een echte flapuit. Haar deelname aan Temptation Island begon aanvankelijk als een grap, maar Denise wil er ondertussen helemaal voor gaan. Je leeft immers maar één keer. Ze is een spontane en sociale party girl, en kan met momenten erg impulsief uit de hoek komen. Achter haar lieve snoetje schuilt immers een gevaarlijk beest eens ze haar zinnen op een man heeft gezet.

Kevin (25)

Kevin

Kevin uit Heerhugowaard is personal trainer. Hij is een rustig persoon met een luisterend oor, houdt van romantiek en is artistiek ingesteld. Om zijn leven wat spannender te maken, gaat Kevin graag op zoek naar extra uitdagingen. Hij is zelf ooit bedrogen geweest en had het liever te weten gekomen via Temptation Island. Gelukkig gelooft Kevin niet in monogamie.

Chloë (20)

Chloë

Chloë uit Leuven is schoonheidsspecialiste, maar na haar uren vooral een speels, pittig feestbeest. Ze heeft zich ingeschreven omdat ze weleens van een feestje houdt, maar ook omdat ze de mannen wil redden uit hun - volgens haar - toch al spaak gelopen relaties. Chloë wil niet meteen in the picture staan, maar rustig de mannen leren kennen. Een nee heeft ze nog nooit gehoord.

Waarom deze 4 vrijgezellen deelnemen aan Temptation Island, vertellen ze je in onderstaand filmpje.

Het gaat er heet aan toe in een nieuwe aflevering van Temptation Island, donderdag om 21u35 op VIJF.