Temptation Island

Deze vier koppels trekken naar Temptation Island voor de ultieme relatietest

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van Temptation Island. In het nieuwe seizoen testen opnieuw vier koppels hun relatie door zich op een idyllische locatie te laten omringen door knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Maak kennis met Rodanya en Morgan, Milou en Heikki, Demi en Sidney én Laura en Roger. 

Rodanya (20) en Morgan (20)

Rodanya en Morgan

Het Nederlandse koppel Rodanya (20) en Morgan (20) is drie jaar samen. Het duo kent elkaar uit dezelfde stad. De twee gingen daten en toen ze elkaar beter leerden kennen, werden ze helemaal verliefd. Morgan ging na 6 maanden vreemd, waardoor het vertrouwen van Rodanya een flinke deuk kreeg. Afgelopen zomer beging Morgan weer een misstap... Tijdens de vakantie, die al geboekt was, groeiden de twee weer naar elkaar toe en besloot Rodanya om Morgan nog een allerlaatste kans te geven. Als het op Temptation Island fout gaat, is het deze keer echt over and out.    

Milou (23) en Heikki (24)

Milou en Heikki

Milou (23) en Heikki (24) uit Roosendaal en Grobbendonk zijn nu 8 maanden samen en kennen elkaar via een motorcrosswedstrijd. Milou was daar met haar toenmalige vriend, zag Heikki zitten en zag in hem meteen het ideale plaatje. Het koppel besloot om voor elkaar te gaan. Milou is echter redelijk jaloers aangelegd, weet bijvoorbeeld alle wachtwoorden en pincodes van Heikki en controleert hem dagelijks. Voor Milou is het programma de ultieme relatietest om te kijken of ze Heikki kan vertrouwen. Mochten ze Temptation Island overleven, is het koppel klaar voor de volgende stap: samenwonen in Nederland. 

Demi (22) en Sidney (21)

Demi en Sidney

Demi (22) en Sidney (21) zijn 3 jaar samen en hebben elkaar leren kennen op een feestje. Het koppel woont nu twee jaar samen en doet veel samen. Elkaar twee weken missen lijkt hen dan ook de moeilijkste opdracht aan Temptation Island. Aangezien de twee nog nooit een lange tijd zonder elkaar zijn geweest en daardoor nooit met echte verleiding in aanraking zijn gekomen, is Temptation Island voor hen de ideale manier om te kijken of ze elkaar kunnen vertrouwen in de buurt van het andere geslacht.

Laura (22) en Roger (23)

Roger en Laura

Het Gentse koppel Laura (22) en Roger (23) heeft elkaar ontmoet tijdens het uitgaan. Een jaar lang waren ze friends with benefits. Al snel bleek dat niet de juiste relatie voor het jaloerse stel. Twee jaar geleden hebben ze er voor gekozen om exclusief voor elkaar te kiezen en sindsdien hebben ze een relatie. Toen Laura voor 4 maanden naar Spanje ging, heeft het koppel regels voor elkaar opgesteld (niet te veel drinken, niet alleen uitgaan na 23u etc). Beiden konden deze niet helemaal naleven, waardoor ze ook bij terugkomst van Laura deze regels bleven hanteerden. Als ze zich bij Temptation Island weten te gedragen, willen de twee erover nadenken om de afspraken te laten vallen.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island, vanaf vrijdag 15 februari op VIJF.