Pittige Laetitia maakt haar opwachting als verleidster in Temptation Island 2018

Laetitia

Het is nu al uitkijken geblazen naar het nieuwe seizoen van Temptation Island dat in het voorjaar van 2018 te zien zal zijn op VIJF. We gaven eerder al de allereerste teaser prijs, en nu stellen we je voor aan 1 van de verleidsters die de mannelijke koppelhelften het vuur aan de schenen zal leggen.

De 22-jarige Laetitia woont in Zaventem, maar haar vader is afkomstig uit Kameroen. Ze verdient haar kost als verkoopster, barvrouw én model. Laetitia is een pittige, maar ook koppige jongedame die altijd krijgt wat ze wil - met minder neemt ze geen genoegen. Haar sociale skills staan steeds op punt en (mannelijke) vrienden maken doet ze als de beste.

Temptation Island is dan ook het ideale televisieprogramma voor haar: de kunst van het verleiden en flirten heeft ze als geen ander onder de knie. De lokroep van het eiland heeft haar bereikt en Laetitia staat te popelen om het spel te spelen. Haar tactiek? Een vriendin zijn voor de mannen en zo beetje bij beetje hun vertrouwen winnen. Eens ze hun zwakke plek heeft gevonden, is geen enkele man meer veilig. Haar sociale karakter, strakke lichaam en verleidelijke ogen vormen een gevaarlijke cocktail die elke man gewillig tot zich neemt.

Een favoriet type? Dat heeft Laetitia niet. Maar mannen in een relatie maken bij haar geen schijn van kans. Buiten die op Temptation Island natuurlijk…