Temptation Island

VIJF zet de verleiding dit najaar verder met Temptation Island VIPS

Deelnemers Temptation Island VIPS

In het voorjaar van 2020 komt VIJF met een nieuw seizoen van de reguliere Temptation Island, maar niet getreurd voor de ongeduldigen: vanaf vrijdag 13 september 2019 brengt VIJF de Nederlandse VIP-editie. In het dramatische seizoen van Temptation Island VIPS gaan onder meer Fabrizio en Pommeline de ultieme relatietest aan.

Pommelizio

De Griekse tattoo-artist en zijn - toenmalige - blonde verloofde waagden de sprong. Voor het koppel stond er heel wat op het spel: ze woonden samen, werkten samen én stonden op het punt om in het huwelijksbootje te treden. Intussen raakte bekend dat het koppel niet langer samen is, maar heeft hun deelname aan het spel der verleiding daar iets mee te maken? Of kregen ze er alsnog hun happy end? Dat ontdek je vanaf september bij VIJF.

"Hij zei dat we gingen trouwen. Ik heb zo veel opgegeven voor die jongen"
Pommeline

Spannende relatietest

Presentatieduo Kaj Gorgels en Yolanthe Cabau van Kasbergen staan de deelnemers bij in de spannende relatietest. Naast Pommelizio doen ook Channah en Quentin, bekend van Ex On The Beach: Double Dutch, mee. Ook Yasmine en haar vriend Thomas Cox, bekende Nederlandse Youtubers, hopen elkaar eeuwige trouw te kunnen bewijzen. Damian en Shirley ten slotte hebben allebei een erg andere kijk op de ultieme relatietest. Damian, bekend van het feestprogramma Oh Oh Daar Gaan We Weer, het vervolg op het veelbesproken Oh Oh Cherso, vindt dat zijn vriendin het avontuur onderschat. Shirley denkt immers dat de test helemaal niet zo moeilijk is. Ze snapt dan ook niet waarom koppels überhaupt de fout in kunnen gaan. Wie krijgt gelijk?

Drama en plottwists

Naast de gebruikelijke Temptation-ingrediënten als spanning, drama en verleiding zorgt deze editie ook voor enkele bijzondere plottwists: Channah en Quentin moeten het eiland vroegtijdig verlaten nadat Channah zwanger blijkt te zijn. En komt er zelfs een oude bekende langs: Laetitia uit seizoen 3 van Temptation Island maakt haar opwachting als extra verleidster.

Temptation Island VIPS vanaf vrijdag 13 september 2019 op VIJF en op vijf.be