The Bachelor Australia

8 redenen waarom The Bachelor Australia jouw nieuwe favoriete serie wordt

In The Bachelor Australia doen 24 (!) vrouwen een worp naar het hart van de begeerde vrijgezel Blake Garvey. Aan het eind van de serie kiest de vrijgezel tussen twee finalisten zijn ideale match. Elke donderdag mag je je dus verwachten aan heel wat romantische momenten, glitter, glamour en een nodige portie drama.

Dit zijn alvast 8 redenen waarom je deze serie echt niet wilt missen.

1. Vrijgezel Blake Garvey 

Bachelor Blake is een geschenk uit de hemel. Hij is niet alleen ongelooflijk knap en atletisch, maar hij is ook superlief. #husbandmaterial!

2. Niet te vergeten: zijn sexy Australische accent

Mannen met een accent zijn simpelweg onweerstaanbaar. Bereid je voor om weg te zwijmelen.

3. Drama, drama en... drama

We zijn het er allemaal over eens dat het leuk is om je te focussen op drama dat helemaal niets met jou te maken heeft. Met 24 vrouwen in één huis - die allemaal strijden voor aandacht van bachelor Blake - is er absoluut geen gebrek aan drama in The Bachelor Australia. 

4. The Bachelor is het ideale programma om samen met je vriendinnen te bekijken

Zei er iemand girls night?! Haal de Ben & Jerry's, popcorn én flessen wijn maar in huis.

5. Je zit de hele aflevering lang op het puntje van je stoel

Je wil geen enkele minuut van The Bachelor Australia missen. Vooral tijdens de rozenceremonie is de spanning te snijden. Dan is er ook absolute stilte vereist! ;-) 

 6. The Bachelor Australia = sprookje

Van de datelocaties tot de villa waar de vrouwen verblijven tot de kleinste details, alles is zo gemaakt dat je er helemaal door wordt betoverd. En wie houdt er niet van een tikkeltje magie? 

7. De serie draait rond het vinden van dé ware liefde

En wie is daar nu geen fan van? Niet alleen in The Bachelor Australia draait alles rond het vinden van that one true love, ook in Love Island UK staat ware liefde centraal. ♡

8. Je kan de afleveringen bekijken op vijf.be

Heb je per ongeluk een aflevering gemist? Geen zorgen, je kan deze gewoon op onze website bekijken. *doet vreugdedansje*

The Bachelor Australia, elke donderdag om 20u35 op VIJF en vijf.be.