10 redenen waarom we The Vampire Diaries enorm hard gaan missen

The end of an era. Niemand telde af naar het officiële einde van The Vampire Diaries, al zeker de trouwe fans niet, maar het moment van afscheid is helaas aangebroken. Omdat we in schoonheid willen eindigen: 10 redenen waarom we deze topserie echt énorm hard gaan missen.

1. De geweldige vriendschap tussen Elena, Bonnie en Caroline

Het drietal weet zeker hun mannetje te staan in Mystic Falls en samen zijn ze dan ook onverwoestbaar.

2. De gebroeders Salvatore

Hun relatie verliep niet zonder ups en downs, maar de knappe broers vinden steeds hun weg terug naar elkaar.

3. De aantrekkelijke bad boys

Ze leren je meer over de personages waarvan je zo bent gaan houden. En ook: die awesome kostuums!

8. De vele, verschillende romances

Of je nu fan was van Stefan en Elena, of Stefan en Caroline, of Bonnie en Enzo, of Bonnie en Jeremy, of Damon en Elena, ... Elke relatie = #relationshipgoals!

9. Maar toch vooral die van Damon en Elena

Hun relatie straalde passie, geluk en emotie uit, #delena forever!

10. Damon Salvatore

Hij groeide uit van je ergste vijand tot je favoriete personage. Daarbij heeft hij ook nog eens de beste glimlach én is hij simpelweg belachelijk aantrekkelijk.

De aller- aller- allerlaatste aflevering van The Vampire Diaries na de special The Vampire Diaries: Forever Yours, zaterdag 1 juli 2017 vanaf 15u50 op VIJF.

Klaus, Enzo, Silas (Stefans creepy dubbelganger), Kai, ... *zucht*.

4. Alle personages van The Vampire Diaries eigenlijk

Het leuke aan The Vampire Diaries is dat elk personage zo goed is uitgewerkt én groeit naarmate de serie vordert. Zo veranderde Caroline van een erg onzeker meisje op de achtergrond in een sterke, jonge vrouw.

5. De emotionele momenten

Oké, de keren dat je met een zakdoek voor je televisiescherm zat en je hart werd gebroken, kan je waarschijnlijk niet meer op één hand tellen maar toch gaan we net die momenten het hardst missen.

6. De plottwists

'Alles kan' is het motto van de makers van The Vampire Diaries. Ben jij de tel nog niet kwijtgeraakt van mensen die zijn gestorven en toch terug tot leven kwamen? Bonnie, Damon, Jeremy, Alaric, ...

7. De vele flashbacks