VIJF pakt dit voorjaar uit met een dubbele portie verleiding

Dit voorjaar pakken we uit met een dubbele portie verleiding. De kandidaten uit het nieuwe seizoen van Temptation Island klappen voortaan uit de biecht in het gloednieuwe online exclusieve programma Goedele on Top. Ook onze favoriete stylingheld Jani keert terug met een tweede seizoen van Shopping Queens.

Volg ons op Facebook en Instagram en mis geen enkel nieuwtje over jouw favoriete VIJF-programma!

Temptation Island 

Annelien Coorevits & koppels Temptation Island 2018

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van Temptation Island. In het nieuwe seizoen testen opnieuw vier koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te laten omringen door knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Maak alvast kennis met de koppels, de verleiders en de verleidsters.

De presentatie ligt dit jaar opnieuw in handen van Annelien Coorevits en Rick Brandsteder. De hosts zijn alvast enorm enthousiast over deze editie, zoals je kan zien in het volgende filmpje.

Vanaf donderdag 1 februari kan je schaamteloos genieten van het nieuwe seizoen dat meteen met een dubbelaflevering van start gaat. 

Goedele on Top

Goedele Lieken - Goedele On Top

Wie niet genoeg krijgt van het veelbesproken programma dat Temptation Island is, kan voortaan na elke aflevering terecht bij Goedele on Top. Op VIJF.be praat Goedele na met de meest markante kandidaat uit de aflevering. Wat bezielde haar om hem te verleiden? Wat ging er door zijn hoofd heen toen hij de beelden zag? Wat is er nu preciés gebeurd? Zowel koppels als vrijgezellen klappen elke week uit de biecht.

Goedele on Top zie je vanaf 1 februari élke donderdag na Temptation Island exclusief op vijf.be.

Shopping Queens

Jani Kazaltzis - Shopping Queens

Ook in 2018 kleurt stylingheld Jani opnieuw het scherm van VIJF met een tweede seizoen van Shopping Queens. De regels blijven ongewijzigd: scoor voor een speciale gelegenheid dé bijpassende outfit met een beperkt budget. Topstylist Jani geeft zoals steeds zijn ongezouten mening over de geshopte outfits.

Het nieuwe seizoen van Shopping Queens zie je later dit voorjaar op VIJF.

Nieuwe afleveringen van je favoriete series

Series op VIJF - voorjaar 2018

Grey’s Anatomy, Criminal Minds, Elementary, Private Eyes en The Good Wife maken later dit voorjaar hun opwachting. 

Benieuwd wanneer jouw lievelingsserie van start gaat? Volg VIJF op Facebook! 

Een nieuwe verslavende serie

Doubt

In de nieuwe dramareeks Doubt schittert Katherine Heigl (bekend van Grey’s Anatomy en de film Knocked Up) als succesvolle advocate die verliefd wordt op een cliënt.

Doubt zie je later dit voorjaar op VIJF. 

De beste films

The Choice

Met onder andere de premières van The Choice, The Rewrite, Hot Pursuit en Max ben je verzekerd van heerlijke filmavonden.

Volg VIJF op Facebook en mis zo geen enkel filmnieuwtje.