VIJF trakteert je dit najaar op 2 nieuwkomers: Monacovrouwen & Celebs gaan Daten

Het najaar van VIJF

VIJF zet dit najaar verder in op verleiding met de veelbesproken VIP-editie van Temptation Island. Verder word je dit najaar ook getrakteerd op 2 nieuwkomers: Celebs gaan daten en Monacovrouwen. Ook aan topfilms én -series geen gebrek: je mag je verwachten aan nieuwe afleveringen van Grey's Anatomy, New Amsterdam, Instinct, Chateau Meiland en André Hazes: Ik Haal Alles uit Het Leven. Aftellen!

Temptation Island VIPS

In het dramatische seizoen van Temptation Island VIPS gaan onder meer Fabrizio en Pommeline de ultieme relatietest aan. Voor het koppel stond er heel wat op het spel: ze woonden samen, werkten samen én stonden op het punt om in het huwelijksbootje te treden. Intussen raakte bekend dat het koppel niet langer samen is, maar heeft hun deelname aan het spel der verleiding daar iets mee te maken? Dat ontdek je vanaf september bij VIJF.

Celebs gaan Daten

In het nieuwe VIJF-programma Celebs gaan Daten gooien vijf single celebrities zich dit najaar in een datingavontuur om vrij te praten over liefde, dates, relaties, verwachtingen en dromen. En dat allemaal onder het waakzame oog van Jani Kazaltzis en Goedele Liekens. De kijker volgt alles op de voet en op het einde wordt de balans opgemaakt: bloeit er iets moois of blijven ze single? 

Ook de tot de verbeelding sprekende titel Monacovrouwen is helemaal nieuw op VIJF: de reeks volgt vier excentrieke vrouwen die de Lage Landen inruilden voor een luxeleven in Monaco, compleet met decadente uitspattingen, grote dromen, kleine onzekerheden en héél veel geld. Allemaal zijn ze mooi en rijk, maar allemaal hebben ze ook hun eigen verhaal.

Monacovrouwen
Chateau Meiland

VIJF werd deze zomer veroverd door de charmante Martien Meiland en zijn gezin, die voor de tweede maal naar Frankrijk trokken en daar een oud kasteel onder handen namen. Ze toverden het bouwvallige pand om tot hun Chateau Meiland. Na het succes van het eerste seizoen brengt VIJF in september ook het tweede seizoen van de serie rond de knotsgekke Nederlandse familie. 

Nog een knotsgekke Nederlander die in België al menig harten stal is André Hazes jr. En ook hij maakt opnieuw zijn opwachting op VIJF. In het tweede seizoen van André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven is te zien hoe André went aan het leven als jonge vader én dat combineert met zijn succesvolle muziekcarrière. Met Monique aan zijn zijde slaat de sympathieke zanger zich er wel door.

André Hazes: Ik Haal Alles uit het Leven
Grey's Anatomy

Dit najaar zijn ook de dokters van Grey’s Anatomy opnieuw van de partij met nieuwe afleveringen van de populaire reeks. De serie mag zich tegenwoordig de langslopende ziekenhuisserie ter wereld noemen, want met 332 afleveringen stoot de reeks van de hand van Shonda Rhimes E.R. van de troon. Ook kleppers New Amsterdam en Instinct staan klaar met een verse lading afleveringen.

Ook aan topfilms geen gebrek. Zo wordt oktober omgedoopt tot Mooie Mannen Maand. Elke zaterdag vullen de knapste hunks uit de filmwereld het televisiescherm zoals onder andere Channing Tatum, Bradley Cooper en Zac Efron. In November leeft de zender mee met Bella Swan in de Twilight-saga.

The Twilight Saga

December, dé feestmaand, brengt voor veel mensen heel wat stress met zich mee. Cadeaus kopen, een nieuwe outfit kiezen voor elk familiefeest, van hot naar her lopen om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen, … Dat bezorgt veel mensen Stressmas én daar wil VIJF komaf mee maken. Daarom brengen we met 25 Days Of Christmas een ontspannen kerstsfeer in huis, met 25 dagen lang kerstfilms. Op die manier geniet iedereen van een relaxte kerstperiode en een nog beter eindejaar.

25 Days Of Christmas

Volg VIJF op Facebook en Instagram en mis geen enkel nieuwtje over jouw favoriete programma.