Word VIJF-fan van de maand december & win 20 filmtickets

Wedstrijdbeeld

Ga jij volledig op in de liefdesperikelen van de dokters van het Grey Sloan Memorial Hospital? Sla jij geen enkele afspraak met VIJF-lieveling Jani Kazaltzis over? Mis je de Temptation Island-perikelen nu al? Plof jij elk weekend in je zetel voor een romantische VIJF-film? Volg jij VIJF online op de voet? Kortom: ben jij een échte VIJF-fan in hart en nieren? Lees dan snel verder!

Wij gaan in 2018 op zoek naar de échte VIJF-fans. Elke maand verrassen we 1 of meerdere personen met een geweldig cadeau.

Zo laat je ons weten dat jij dol bent op VIJF

Als VIJF-fan volg je ons op Facebook en Instagram en leef je mee met wat er in onze VIJF-wereld gaande is. Je toont betrokkenheid door Facebook- en Instagramposts te liken, door leuke comments onder onze posts achter te laten met #zovijf of door zelf een foto op Instagram te posten die helemaal VIJF is met #zovijf of deze te taggen met @zovijf. 

Op deze geweldige prijs maak je deze maand kans

Elke maand zetten we 1 of meerdere VIJF-fans in de bloemetjes. Zo verwennen we de VIJF-fan van de maand december met 20 filmtickets van Kinepolis. Filmplezier verzekerd!

Keep in touch!