Word VIJF-fan van de maand september & maak kans op een verwenpakket van Self

Verwenpakket Self

Ga jij volledig op in de liefdesperikelen van de dokters van het Grey Sloan Memorial Hospital? Sla jij geen enkele afspraak met VIJF-lieveling Jani Kazaltzis over? Mis je de Temptation Island-perikelen nu al? Plof jij elk weekend in je zetel voor een romantische VIJF-film? Volg jij VIJF online op de voet? Kortom: ben jij een échte VIJF-fan in hart en nieren? Lees dan snel verder!

Wij gaan in 2018 op zoek naar de échte VIJF-fans. Elke maand verrassen we 1 of meerdere personen met een geweldig cadeau.

Zo laat je ons weten dat jij dol bent op VIJF

Als VIJF-fan volg je ons op Facebook en Instagram en leef je mee met wat er in onze VIJF-wereld gaande is. Je toont betrokkenheid door Facebook- en Instagramposts te liken, door leuke comments onder onze posts achter te laten met #zovijf of door zelf een foto op Instagram te posten die helemaal VIJF is met #zovijf of deze te taggen met @zovijf. 

Op deze geweldige prijs maak je deze maand kans

Elke maand zetten we 1 of meerdere VIJF-fans in de bloemetjes. Zo verwennen we de VIJF-fan van de maand september met een geweldig verwenpakket van Self, bestaande uit:

  • All Day Dreamer-dagcrème
  • All Night Starlight-nachtcrème
  • Facial Lotion Boost of Freshness
  • Facial Scrub Boost of Oxygen
  • Self Facial Roller Pink Crystal

Neem alvast een kijkje op de website van Self.

Keep in touch!